Vil du annoncere på Bogpriser.dk, skriv til os her
Bogen “Voila Paris!” af Jens Vestergaard Jensen;Ane Hoffmeyer;

Bogtype: Paperback, Udgivelsesår: 2011, Udgave: 1

Politikens Forlag / ISBN 9788756799942

Beskrivelse:

Klar-Parat-Paris – en guide til mad og shopping 

En helt anderledes guide til Paris! En guide, der fører dig væk fra turistvrimlen på de store pulserende boulevarder og leder dig rundt om hjørnet og ned i de små, hyggelige gader med konkrete ideer til, hvor du kan spise og shoppe. Her får du mulighed for at lade dit uforløste frankofile gen bryde ud i lys lue. Drik din café crème eller nyd et glas kølig Beaujolais eller en Pastis på en af de små lokale franske caféer eller vinbarer. Find frem til en af de mange hyggelige restauranter, som byder på fransk bistromad. Gå på opdagelse eller shop igennem i de mange spændende butikker, som frister med alverdens lokkende tilbud fra lækkert fransk køkkentøj til lækkert fransk undertøj. 

Guiden byder også på informationer om dagliglivet i Paris. Om storbyens mange smukke åndehuller: Pladserne, parkerne samt de mange loppemarkeder og markeder, hvor franskmændene køber deres fødevarer.  Der er anvendelige tips til børnefamilier om gode steder at bo og angivelse af legepladser.  

Endelig er guiden garneret med opskrifter fra det store bistro spisekort, som f.eks.: Moules mariniere, Bagt havbars med citron, And med ferskner og mandler, Braiseret ’Dorade Grise’ i sky med fennikel og Pastis.