Vil du annoncere på Bogpriser.dk, skriv til os her
Bogen “Vild med garn” af Lene Holme Samsøe m.fl.;

Vild med garn

af Lene Holme Samsøe m.fl.

Bogtype: Hardback, Udgivelsesår: 2011, Udgave: 1

Politikens forlag / ISBN 9788740002003

Beskrivelse:

  • Er du nybegynder med strik og hækling og vil se flotte resultater hurtigt?
  • Er du erfaren, men trænger til en nem og inspirerende måde til at komme i gang igen med garn og pinde?  

Så er dette den perfekte bog med masser af skønne opskrifter, som er lige til at gå til. Flotte ting til dig selv og din bolig: Smarte tasker, dejlige tæpper og puder, strømper, huer og sjaler. Alle er præsenteret med billede og en klar og tydelig opskrift.  

Opskrifterne er dels hits fra Politikens strikke- og hæklebøger og dels nye indslag som lækre bløde håndledsvarmere og en strikket poncho. 

Bogen rammer lige ned i den store strikke- og hækleiver, som har grebet rigtig mange i både Danmark og udlandet. At strikke og hækle er den perfekte måde at finde ro på i en ofte fortravlet hverdag, hvor mange afbrydelser dominerer. Garn, pinde og hæklenåle giver plads til fordybelse – et lille mentalt spa-ophold, man nemt kan gribe i hverdagen. Garn er også sanseligt - den bløde alpaca-uld, fin mohair, garn spundet med farvestrålende bånd og meget mere indbyder til leg.At arbejde med garn, mønstre og flotte farver er en nem måde at skabe forandringer på i sit hjem og garderobe uden at det koster alverden.Og så har det også en sjov og social dimension: lav projekterne sammen med andre eller del dem på de sociale medier, start en strikke- og syklub osv. At give en gave man selv har lavet giver stor tilfredsstillelse.