Vil du annoncere på Bogpriser.dk, skriv til os her
Bogen “Vagabonden” af Lars Daneskov;

Vagabonden

af Lars Daneskov

Bogtype: Paperback, Udgivelsesår: 2005, Udgave: 1

People's Press / ISBN 9788791693298

Beskrivelse: Journalisten Lars Daneskov fortæller her en usædvanlig historie om en af dansk underholdnings mest farverige og viljefaste skæbner.

Mike Tramp er sandsynligvis den eneste, der har optrådt i både Madison Square Garden og til Køge Byfest, har hilst på Jacques Chirac og drukket te med Ozzy Osbourne, lavet film med Tom Hanks og været æresmedlem af rideklubben i Stenløse.

Allerede som 14-årig lander Vesterbro-drengen på forsiden af de danske popblade. Året efter forlader han skolen og bliver som sanger i gruppen Mabel landets største teenageidol. 17 år gammel vinder han Melodi Grand Prix med en sang, der skal forfølge ham resten af livet. I 1980´erne flygter han til USA, sælger millioner af plader med White Lion og optræder med nogle af rockens største navne. Her prøver Mike Tramp at leve et liv med Harley Davidson, penge og Stillehavsudsigt. I dag har han prøvet at miste det hele igen.

Lars Daneskov har interviewet Mike Tramp gennem flere år og fortæller i sin biografi historien om store ambitioner og drømme, om dansk fanhysteri, amerikansk stjerneliv og om sårene efter en ungdom, der stort set blev aflyst, da succesen satte ind. Bogen er en rutsjetur gennem tre årtiers underholdningshistorie, men først og sidst er det et portræt af en mand, der har overlevet næsten 30 år i en ubarmhjertig og omskiftelig branche, der normalt spytter folk ud længe før.