Vil du annoncere på Bogpriser.dk, skriv til os her
Bogen “Værd(i)sætter danskerne deres helbred?” af Kjeld Møller Pedersen;Kim Wittrup-Jensen;

Værd(i)sætter danskerne deres helbred?

af Kjeld Møller Pedersen; Kim Wittrup-Jensen

Forhandlere af bogen “Værd(i)sætter danskerne deres helbred?”

Boghandel Pris Fragt Fragt 1 Fragt 2 Levering Total
kr. 125,00
Fragt 1: kr. 30,00
Fragt 2: kr. 0,00
Levering: 3-5 dage
kr. 30,00 kr. 0,00 3-5 dage kr. 155,00 Vis
Pris:kr. 125,00 Fragt 1 (i)

Fragt: kr. 30,00
Levering: 3-5 dage
Fragt 2 (i)

Fragt: kr. 0,00
Levering: 3-5 dage

Bogtype: Paperback, Udgivelsesår: 2002, Udgave: 1

Syddansk Universitetsforlag / ISBN 9788778387318

Beskrivelse: Hvad er gode leveår? Det er ikke sikkert, at gode leveår for fru Jensen også er det for hr. Hansen. Ikke desto mindre er ét af målene i Folkesundhedsprogrammet, at danskerne skal have flere af dem. Endvidere skal uligheden i sundhed formindskes. Men hvordan kan man afgøre, om indsatsen lykkes? Det kræver, at man kan måle gode leveår og ulighed i sundhed.
Værd(i)sætter danskerne deres helbred viser, hvordan dette er muligt, og data fra to repræsentative undersøgelser illustrerer, hvor langt man er kommet i praksis. Bogen indeholder en diskussion af, hvad man kan forstå ved sundhed, og hvordan det kan måles i praksis. Målingerne bruges, når det vanskelige spørgsmål om værd(i)sætning af sundhed undersøges.
Men kan det uvurderlige - sundhed, et godt helbred - virkelig værdisættes? Ja - og nej. Nej - ikke i den forstand, at der sættes kroner og øre på, men undersøgelsen viser, at alle har en klar opfattelse af, at nogle helbredstilstande er bedre end andre. Nogle synes eksempelvis, at smerte er værre end nedsat mobilitet, andre at det er lige omvendt.
Bogen viser også, hvordan man kan tale om kvalitetsjusterede leveår, og hvordan de kan bruges ved prioritering i sundhedsvæsenet.