Vil du annoncere på Bogpriser.dk, skriv til os her
Bogen “Twist and shout på Brovst Hotel” af Bjarne Nielsen Brovst Bogen “Twist and shout på Brovst Hotel” af Bjarne Nielsen Brovst

Twist and shout på Brovst Hotel

af Bjarne Nielsen Brovst

Forhandlere af bogen “Twist and shout på Brovst Hotel”

Boghandel Total
kr. 61,30 Vis
kr. 65,95 Vis
kr. 73,00 Vis

Bogtype: E-bog, Udgivelsesår: 2017

Lindhardt og Ringhof / ISBN 9788711663868

Beskrivelse: Det var det år, da John F. Kennedy blev skudt. Men det var også det år, da "twisten" kom til Danmark. Med The Beatles og Brian Poole and The Tremeloes.

Bjarne Nielsen Brovst har skrevet en række nye, handlingsmættede fortællinger om dengang de moderne tider kom til Danmark – og til Brovst.

"Twist and shout på Brovst Hotel" handler om venskaber mellem drenge i pubertetsalderen, venskaber, som går i stykker, når pigerne og forelskelserne bliver til mere end drømme.

Med sin varme humor og med sit skarpe blik for de groteske forhold mellem mennesker beretter Bjarne Nielsen Brovst om den første, fine kærlighed mellem to unge. Om angsten for graviditet og om angsten for at blive voksen.

"Twist and shout på Brovst Hotel" er fuld af ømhed og grumhed.

Bjarne Nielsen Brovst (f. 1947) er en dansk forfatter og foredragsholder, der i 1970 debuterede mede "Mit hjertes have". Sidenhen har Bjarne Nielsen Brovst skrevet et utal af bøger inden for genrerne digte, noveller, romaner, selvbiografi og bøger om historie. Bjarne Nielsen Brovst har skrevet en lang række biografier om kendte danske forfattere heriblandt H.C. Andersen, N.F.S. Grundtvig og Jeppe Aakjær.

Forhandlere af bogen “Twist and shout på Brovst Hotel”

Boghandel Total
kr. 61,30 Vis
kr. 65,95 Vis
kr. 73,00 Vis

Bogtype: Lydbog download, Udgivelsesår: 2018

Lindhardt og Ringhof / ISBN 9788726054729

Beskrivelse: Det var året, hvor John F. Kennedy blev skudt. Men det var også det år, hvor ‘twisten‘ kom til Danmark – med The Beatles og Brian Poole and The Tremeloes.Bjarne Nielsen Brovst har skrevet en række nye, handlingsmættede fortællinger om dengang de moderne tider kom til Danmark – og til Brovst."Twist and shout på Brovst Hotel" handler om venskaber mellem drenge i pubertetsalderen – venskaber, som går i stykker, når piger og forelskelser bliver til mere end drømme.Med sin varme humor og med sit skarpe blik for de groteske forhold mellem mennesker beretter Bjarne Nielsen Brovst om den første, fine kærlighed mellem to unge. Om angsten for graviditet og om angsten for at blive voksen."Twist and shout på Brovst Hotel" er fuld af ømhed og ondskab. Bjarne Nielsen Brovst (f. 1947) er en dansk forfatter og foredragsholder, der i 1970 debuterede med "Mit hjertes have". Siden har han skrevet både digte, noveller, romaner, selvbiografier og historiebøger. Bjarne Nielsen Brovst står bl.a. bag en lang række biografier om kendte danske forfattere heriblandt H.C. Andersen, N.F.S. Grundtvig og Jeppe Aakjær.