Vil du annoncere på Bogpriser.dk, skriv til os her
Bogen “Troldmandens have” af Robert Fisker Bogen “Troldmandens have” af Robert Fisker

Troldmandens have

af Robert Fisker

Forhandlere af bogen “Troldmandens have”

Boghandel Total
kr. 60,70 Vis
kr. 65,95 Vis
kr. 69,00 Vis

Bogtype: E-bog, Udgivelsesår: 2017

Lindhardt og Ringhof / ISBN 9788711702727

Beskrivelse: ""Hvem - hvem er det?" Mit hjerte slog, så det dunkede i min hals. Jeg trådte et par skridt tilbage og var lige ved at falde over en murbrok.

"Du skal ikke være bange for mig, Tobias! – Jeg er ikke kommet for at gøre dig fortræd. Jeg er kommet for at hjælpe dig!" Stemmen var lys og mild i tonen ... Nu kunne jeg begynde at skelne den, der talte. – Det var ikke et barn! – Det var en voksen mand, som ikke var større end jeg selv var. En lille mand, med brede skuldre. Det så ud, som om han havde en sæk på ryggen. – Nej – det var alligevel ikke en sæk. – Det var en pukkel!

På hovedet havde han en mærkelig hue med tre spidser..."

Robert Fisker (1913-1991) var en dansk forfatter, der hovedsageligt skrev bøger til børn og unge. Robert Fisker debuterede i 1935 og udgav i løbet af sin karriere i omegnen af 150 bøger.

Forhandlere af bogen “Troldmandens have”

Boghandel Total
kr. 60,70 Vis
kr. 65,95 Vis
kr. 69,00 Vis

Bogtype: Lydbog download, Udgivelsesår: 2018

Lindhardt og Ringhof / ISBN 9788726027440

Beskrivelse: ">>Hvem - hvem er det? << Mit hjerte slog, så det dunkede i min hals. Jeg trådte et par skridt tilbage og var lige ved at falde over en murbrok.

>>Du skal ikke være bange for mig, Tobias! - Jeg er ikke kommet for at gøre dig fortræd. Jeg er kommet for at hjælpe dig! << Stemmen var lys og mild i tonen ... Nu kunne jeg begynde at skelne den, der talte. - Det var ikke et barn! - Det var en voksen mand, som ikke var større end jeg selv var. En lille mand, med brede skuldre. Det så ud, som om han havde en sæk på ryggen. - Nej - det var alligevel ikke en sæk. - Det var en pukkel!

På hovedet havde han en mærkelig hue med tre spidser..." Robert Fisker (1913-1991) var en dansk forfatter, der hovedsageligt skrev bøger til børn og unge. Robert Fisker debuterede i 1935 og udgav i løbet af sin karriere i omegnen af 150 bøger.