Vil du annoncere på Bogpriser.dk, skriv til os her
Bogen “Stein Bagger & inderkredsen” af Stig Andersen;Erik Ove;

Stein Bagger & inderkredsen

af Stig Andersen; Erik Ove

Bogtype: Paperback, Udgivelsesår: 2009, Udgave: 1

People's Press / ISBN 9788770556071

Beskrivelse: Stein Bagger & inderkredsen er historien om bodybuilderen Stein Bagger fra Frederiksværk, der fabrikerede løgn, bedrag, svindel og fantasteri – indtil det hele krakelerede for ham under en telefonsamtale fra en luksussuite på verdens dyreste hotel i Dubai.

Gennem indgående samtaler og interviews med centralt placerede personer, der dagligt gik op og ned ad Stein Bagger på virksomheden IT Factory nord for København, fortælles den utrolige historie om, hvordan det i årevis lykkedes for den karismatiske, højt begavede svindler at besnære og manipulere med både mennesker, banker og store internationale koncerner. Indtil han pludselig blev fanget i sit eget net, tog flugten og efterlod sig en milliardskandale og en dybt frustreret omverden, som han – skulle det vise sig – havde taget med sig i sit fald.

Den tidligere kommunikationsrådgiver i IT Factory, Erik Ove, har sammen med journalist Stig Andersen talt med eksklusive kilder, som gennem hele forløbet har befundet sig tæt på det hele. Tæt på Stein Bagger, tæt på IT Factory, tæt på årtiers største svindelaffære. Kilderne fortæller historien om manden, der lignede en helt usædvanlig succeshistorie, men i virkeligheden stod bag det, der skulle udvikle sig til én af Danmarks største pengeskandaler.