Vil du annoncere på Bogpriser.dk, skriv til os her
Bogen “Skolen i Morgen. Nr. 8. Maj 2016.19. årgang. Tema: Ledelse af professionel, praksisnær kompetenceudvikling” af Rasmus Thy Grøn;Claus Elmholdt;Thomas R. S. Albrechtsen;Katja Munch Thorsen;Andy Højholdt

Skolen i Morgen. Nr. 8. Maj 2016.19. årgang. Tema: Ledelse af professionel, praksisnær kompetenceudvikling

af Rasmus Thy Grøn; Claus Elmholdt; Thomas R. S. Albrechtsen; Katja Munch Thorsen; Andy Højholdt

Forhandlere af bogen “Skolen i Morgen. Nr. 8. Maj 2016.19. årgang. Tema: Ledelse af professionel, praksisnær kompetenceudvikling”

Boghandel Total
kr. 135,95 Vis
kr. 138,90 Vis
kr. 179,90 Vis

Bogtype: E-bog, Udgivelsesår: 2016

Dafolo A/S / ISBN 9788771604764

Beskrivelse: Dette nummer af tidsskriftet "Skolen i Morgen" indeholder følgende artikler: Nye tværfaglige lederteams – hvordan får man dem til at fungere effektivt? Af Rasmus Thy Grøn og Claus Elmholdt I denne artikel sættes der fokus på, hvad der skal til for at få nye tværfaglige lederteams til at fungere effektivt, så der produceres ledelse, der understøtter udviklende og sammenhængende læringsbaner for børn i den integrerede heldagsskole. Deprivatisering af praksis gennem undervisningsrunder Af Thomas R.S. Albrechtsen Denne artikel diskuterer, hvordan lærere kan arbejde på at deprivatisere deres praksis ved hjælp af undervisningsrunder, hvad det kræver af ledelsen, og hvordan det kan understøtte arbejdet i et professionelt læringsfællesskab. Evaluering og feedback mellem ledelse og medarbejdere Af Katja Munch Thorsen Evaluering og feedback mellem ledelse og medarbejder er i fokus i denne artikel, der gennemgår, hvorfor det er vigtigt, og hvad både ledelse og medarbejder skal gøre for at få det til at fungere efter hensigten: at sikre øget læring og trivsel for eleverne. Co-teaching: To er bedre end én Af Andy Højholdt I denne artikel beskriver Andy Højholdt, hvad co-teaching er, hvordan man sikrer det de bedste omstændigheder i praksis, og hvorfor co-teaching er en meget nyttig tilgang til det tværprofessionelle samarbejde lige netop nu.