Vil du annoncere på Bogpriser.dk, skriv til os her
Bogen “Sig'natur 3, Natur/teknologi, Lærervejledning/Web” af Peter Jepsen;Lise Fabricius Christensen;Ida Toldbod;Ida Guldager;

Sig'natur 3, Natur/teknologi, Lærervejledning/Web

af Peter Jepsen; Lise Fabricius Christensen; Ida Toldbod; Ida Guldager

Forhandlere af bogen “Sig'natur 3, Natur/teknologi, Lærervejledning/Web”

Boghandel Pris Fragt Fragt 1 Fragt 2 Levering Total
kr. 1.233,50
Fragt 1: kr. 0,00
Fragt 2: kr. 0,00
Levering: 6-10 dage
kr. 0,00 kr. 0,00 6-10 dage kr. 1.233,50 Vis
Pris:kr. 1.233,50 Fragt 1 (i)

Fragt: kr. 0,00
Levering: 6-10 dage
Fragt 2 (i)

Fragt: kr. 0,00
Levering: 6-10 dage

Bogtype: Ukendt bogtype, Udgivelsesår: 2012, Udgave: 1

Alinea / ISBN 9788723031426

Beskrivelse:

Kontakt forlaget for bestilling. Der er netadgang til produktet.

Sig’Natur 3 er det første klassetrin som udkommer til Alineas nye naturfagssystem.Elevbogen til Sig’Natur 3 indeholder 8 kapitler som sammen med elevbogen til Sig’Natur 4 dækker trinmålene for 4. klasse til Fælles Mål II. 

Til hvert klassetrin er der knyttet en hjemmeside med aktiviteter, en lærervejledning, samt en tavlebog til læreren. 

Hvert kapitel er struktureret med en indledning, 3 kurser og en afslutning. Indledningen opstiller en problemstilling som fokuserer elevens tilgang til hele kapitlets læringsstof. Derudover giver den eleverne mulighed for at diskutere og forholde sig til det nye læringsstof i dagligdagstermer og opbygge begreber som relatere sig til kapitlets emne.

De 3 kurser byder ind med den fagfaglige tilgang til emnet. De kan enten have en induktiv eller deduktiv vinkel, alt efter hvad der egner sig bedst til kapitlets emne. 

Den afsluttende del, opsamlingen, hægter de 3 faglige kurser sammen, idet eleverne skal byde ind med et svar eller en løsning på den igangsættende problemstilling ud fra deres nytilegnede viden.  

Faglig læsning - arbejdet med fagets sprog og tekster er indarbejdet i systemet. Læreren finder hjælp og forslag i lærervejledningen til, hvordan arbejdet kan gribes an med fokus på faglig læsning.