Vil du annoncere på Bogpriser.dk, skriv til os her
Bogen “Rygning og rygestop” af Torsten F. Sonne;Irene Christiansen;Henning Damkjær; Bogen “Rygning og rygestop” af Torsten F. Sonne;Irene Christiansen;Henning Damkjær;

Bogtype: Paperback, Udgivelsesår: 2002, Udgave: 1

Munksgaard Danmark / ISBN 9788762802353

Beskrivelse: At holde op med at ryge er ofte vanskeligt for den enkelte, mens det for samfundet er et stort problem, at det danske sundhedsvæsen overbefolkes af mennesker med røgforårsagede lidelser. Hvordan kan den professionelle forholde sig til rygere, som mere end nogensinde før kræver bedre service fra behandleren? Bogen giver en masse svar og værktøjer til, hvordan den fagperson, der har med rygning at gøre, kan gennemføre en professionel samtale om livsstilsændring, uanset om rygestoppet handler om forebyggelse eller er led i en behandling. Hensigten med denne form for samtale er at gå i dialog, at være klientcentreret og empatisk i stedet for at konfrontere klienten med ekspertviden og dermed skabe modstand hos vedkommende over for et muligt rygestop.

Bogen henvender sig bredt til alle inden for omsorg, undervisning og forebyggelse fx sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, jordemødre, sundhedsplejersker, fysioterapeuter, diætister, farmaceuter, rygestopinstruktører, tandlæger, hospitals- og almenpraktiserende læger, psykiatere, psykologer, lærere og andre, der beskæftiger sig med sundhedsfremme.

Bogtype: Ukendt bogtype, Udgivelsesår: 2003, Udgave: 1

Munksgaards Bogklubber / ISBN 9788779363496

Beskrivelse: -