Vil du annoncere på Bogpriser.dk, skriv til os her
Bogen “Prinsesserne, pb.” af Anne Marie Løn; Bogen “Prinsesserne” af Anne Marie Løn

Prinsesserne, pb.

af Anne Marie Løn

Forhandlere af bogen “Prinsesserne, pb.”

Boghandel Pris Fragt Fragt 1 Fragt 2 Levering Total
kr. 101,00
Fragt 1: kr. 19,00
Fragt 2: -
Levering: 3-5 dage
kr. 19,00 - 3-5 dage kr. 120,00 Vis
Pris:kr. 101,00 Fragt 1 (i)

Fragt: kr. 19,00
Levering: 3-5 dage
Fragt 2 (i)

Fragt: -
Levering: 3-5 dage
kr. 129,95
Fragt 1: kr. 0,00
Fragt 2: kr. 0,00
Levering: 1-2 dage
kr. 0,00 kr. 0,00 1-2 dage kr. 129,95 Vis
Pris:kr. 129,95 Fragt 1 (i)

Fragt: kr. 0,00
Levering: 1-2 dage
Fragt 2 (i)

Fragt: kr. 0,00
Levering: 1-2 dage

Bogtype: Paperback, Udgivelsesår: 2012, Udgave: 6

Lindhardt og Ringhof / ISBN 9788711407783

Beskrivelse:

"Prinsesserne" bliver de kaldt, de to smukke proprietærdøtre til Roseneng Storgård. Valborg er den viljestærke, Violet er den charmerende, og tilsammen driver de efter faderens død det store landbrug. Men skæbnen har slået en klo i familien, og lykken er opbrugt på den store gård. Mens landbruget passes, accelererer det private forfald af stuehuset og af søstrene selv. Og under det hele lurer hemmelighederne om mændene i deres liv, som de end ikke tør afsløre for hinanden.  

“Anne Marie Løn behersker det store format ... [Hendes] store roman om to usædvanlige kvinder er den hidtidige kulmination i hendes forfatterskeb.”-- Claus Grymer, Kristeligt Dagblad 

“Et århundrede spiddet i spektakulær bog af Anne Marie Løn ... Prinsesserne kan læses som en stor føjleton om et århundrede. En grusom og grusomt morsom historie, der folder sig ud i et lang portræt af et samfund og verden som ikke findes mere ... en roman, der ikke blot er lødig, men også dybt underholdende ...”-- Conni Bork, Politiken 

"Sikke en historie, større end virkeligheden. En storslået roman både menneskeligt og fortællemæssigt om levet liv i dette århundredes Danmark."-- Kirsten Rask i DR Kulturnyt P1 

"... var der bare mange flere af den slags ... Griber man Anne Marie Løns bog, får man foræret den lykkelige læsnings øjeblikke."-- Hans Andersen i Morgenavisen Jyllands-Posten

Forhandlere af bogen “Prinsesserne”

Boghandel Total
kr. 60,70 Vis
kr. 65,95 Vis
kr. 69,95 Vis
kr. 73,00 Vis

Bogtype: E-bog, Udgivelsesår: 2010

Lindhardt og Ringhof / ISBN 9788711413159

Beskrivelse: "Prinsesserne" bliver de kaldt, de to smukke proprietærdøtre til Roseneng Storgård. Valborg er den viljestærke, Violet er den charmerende, og tilsammen driver de efter faderens død det store landbrug. Men skæbnen har slået en klo i familien, og lykken er opbrugt på den store gård. Mens landbruget passes, accelererer det private forfald af stuehuset og af søstrene selv. Og under det hele lurer hemmelighederne om mændene i deres liv, som de end ikke tør afsløre for hinanden.

"Var der bare mange flere af den slags bøger! Griber man Anne Marie Løns bog, får man foræret den lykkelige læsnings øjeblikke."
- Hans Andersen, Jyllands-Posten

"Anne Marie Løn behersker det store format ... [Hendes] store roman om to usædvanlige kvinder er den hidtidige kulmination i hendes forfatterskab."
- Claus Grymer, Kristeligt Dagblad

"Et århundrede spiddet i spektakulær bog af Anne Marie Løn ... i Prinsesserne /i kan læses som en stor føljeton om et århundrede. En grusom og grusomt morsom historie, der folder sig ud som et langt portræt af et samfund og en verden som ikke findes mere ... en roman, der ikke blot er lødig, men også dybt underholdende ..."
- Conni Bork, Politiken

"Sikke en historie, større end virkeligheden ... En storslået roman både menneskeligt og fortællemæssigt om levet liv i dette århundredes Danmark."
- Kirsten Rask, Kulturnyt, DR P1