Vil du annoncere på Bogpriser.dk, skriv til os her
Bogen “Peter Pjusk og hans unger” af Robert Fisker Bogen “Peter Pjusk og hans unger” af Robert Fisker

Peter Pjusk og hans unger

af Robert Fisker

Forhandlere af bogen “Peter Pjusk og hans unger”

Boghandel Total
kr. 61,30 Vis
kr. 65,95 Vis
kr. 73,00 Vis

Bogtype: E-bog, Udgivelsesår: 2018

Lindhardt og Ringhof / ISBN 9788711879573

Beskrivelse: Der er ingen tvivl om, at Peter Pjusk er kendt som en nysgerrig spurv – det er ofte det, der har fået ham ud på de spændende og sjove eventyr. Der er heller ingen tvivl om, at Peter Pjusk er en smule madglad.

Men denne gang står Peter over for en flok af endnu mere nysgerrige og endnu mere madglade spurve, der til tider kan være svære at – hans egne unger!

Robert Fisker (1913-1991) var en dansk forfatter, der særligt var kendt for sine børne- og ungdomsbøger. Han debuterede i 1935 og skrev efterfølgende mere end 150 titler i løbet af sin forfatterkarriere. Genremæssigt greb Fisker vidt om sig og skrev alt lige fra børnebøger, fantasy og historiske romaner. Robert Fiskers charmerende børnebogsserie "Peter Pjusk" følger en gråspurv af samme navn fra han er ganske lille (ikke en gang flyvefærdig) og ud på det ene spændende eventyr efter det andet.

Forhandlere af bogen “Peter Pjusk og hans unger”

Boghandel Total
kr. 43,60 Vis
kr. 47,95 Vis
kr. 49,95 Vis
kr. 52,00 Vis

Bogtype: Lydbog download, Udgivelsesår: 2018

Lindhardt og Ringhof / ISBN 9788726031089

Beskrivelse: Der er ingen tvivl om, at Peter Pjusk er kendt som en nysgerrig spurv - det er ofte det, der har fået ham ud på de spændende og sjove eventyr. Der er heller ingen tvivl om, at Peter Pjusk er en smule madglad.

Men denne gang står Peter over for en flok af endnu mere nysgerrige og endnu mere madglade spurve, der til tider kan være svære at tilfredsstille - hans egne unger! Robert Fiskers charmerende børnebogsserie "Peter Pjusk" følger en gråspurv af samme navn fra han er ganske lille (ikke en gang flyvefærdig) og ud på det ene spændende eventyr efter det andet. Robert Fisker (1913-1991) var en dansk forfatter, der særligt var kendt for sine børne- og ungdomsbøger. Han debuterede i 1935 og skrev efterfølgende mere end 150 titler i løbet af sin forfatterkarriere. Genremæssigt greb Fisker vidt om sig og skrev alt lige fra børnebøger, fantasy og historiske romaner.