Vil du annoncere på Bogpriser.dk, skriv til os her
Bogen “Palle til fitness” af Jørn Jensen Bogen “Palle til fitness” af Jørn Jensen

Palle til fitness

af Jørn Jensen

Forhandlere af bogen “Palle til fitness”

Boghandel Total
kr. 7,90 Vis
kr. 10,95 Vis
kr. 10,00 Vis

Bogtype: Lydbog download, Udgivelsesår: 2019

Lindhardt og Ringhof / ISBN 9788726051889

Beskrivelse: Palle skal med far til fitness. Som sædvanlig kommer far hele tiden galt af sted, men klarer det hele med godt humør og nyt gå-på-mod

Denne underholdende serie handler om den fornuftige Palle og hans lidt kiksede far. I de humoristiske historier med de morsomme illustrationer får dagligdagen et twist, der både maner til eftertænksomhed og får lattermusklerne i gang. Perlerækken af Palle-bøger har nærmest opnået kultstatus hos både drenge og piger. Jørn Jensen, født 1946, yderst produktiv og prisbelønnet børnebogsforfatter, uddannet guldsmed og lærer. I sin tid som skolelærer mødte Jørn Jensen mange børn med læsevanskeligheder og fandt, at der var mangel på læsemateriale til de små nye læsere, der kunne vække ægte læseglæde. Hans tanke var, at læseglæde og indlæring går hånd i hånd, og at kun den gode historie og appetitlige bog kan fange børnenes interesse, og derfor gik han selv i gang med at skrive. Han står nu bag flere hundrede letlæselige bøger til børn, hvoraf især genrer som mystik og gys skal fremhæves.

Forhandlere af bogen “Palle til fitness”

Boghandel Total
kr. 97,60 Vis
kr. 104,95 Vis
kr. 119,00 Vis

Bogtype: E-bog, Udgivelsesår: 2016

Alrune / ISBN 9788773699102

Beskrivelse: Tingene er igen vendt lidt på hovedet. Det er den voksne, der overvurderer situationerne og kommer galt af sted, og barnet, der kommer med gode og forsigtige råd. Selvfølgelig går det også rivende galt den dag, de sammen går i fitnesscentret. Far har ondt i ryggen, så han prøver at motionere det væk. Han prøver alt, hver gang med et tragikomisk resultat. Til sidst bliver de bedt om at forlade stedet! Pudsigt nok er rygsmerterne forsvundet, men Palle nåede ikke rigtigt at prøve noget. Rolleskiftet barn/voksen fortsætter. Palle, den fornuftige og tolerante, vil bare gå derhen en anden dag i stedet for. Perlerækken af Palle-bøger har nærmest opnået kultstatus hos både drenge og piger. Humoristiske og forrygende morsomme historier, hvor dagligdagen får det lille »vrid«, der giver én noget at tænke over og grine af. En omfattende serie med underholdende og vedkommende historier om Palle, hans lidt kiksede far – alene udseendet får én til at trække på smilebåndet - og deres genvordigheder.