Vil du annoncere på Bogpriser.dk, skriv til os her

Forhandlere af bogen “Økologi”

Boghandel Pris Fragt Fragt 1 Fragt 2 Levering Total
kr. 299,95
Fragt 1: kr. 0,00
Fragt 2: kr. 0,00
Levering: 1-2 dage
kr. 0,00 kr. 0,00 1-2 dage kr. 299,95 Vis
Pris:kr. 299,95 Fragt 1 (i)

Fragt: kr. 0,00
Levering: 1-2 dage
Fragt 2 (i)

Fragt: kr. 0,00
Levering: 1-2 dage
kr. 288,95
Fragt 1: kr. 39,95
Fragt 2: kr. 0,00
Levering: 3-5 dage
kr. 39,95 kr. 0,00 3-5 dage kr. 328,90 Vis
Pris:kr. 288,95 Fragt 1 (i)

Fragt: kr. 39,95
Levering: 3-5 dage
Fragt 2 (i)

Fragt: kr. 0,00
Levering: 3-5 dage
kr. 304,50
Fragt 1: kr. 30,00
Fragt 2: kr. 0,00
Levering: 3-5 dage
kr. 30,00 kr. 0,00 3-5 dage kr. 334,50 Vis
Pris:kr. 304,50 Fragt 1 (i)

Fragt: kr. 30,00
Levering: 3-5 dage
Fragt 2 (i)

Fragt: kr. 0,00
Levering: 3-5 dage
kr. 355,00
Fragt 1: kr. 39,95
Fragt 2: -
Levering: 6-10 dage
kr. 39,95 - 6-10 dage kr. 394,95 Vis
Pris:kr. 355,00 Fragt 1 (i)

Fragt: kr. 39,95
Levering: 6-10 dage
Fragt 2 (i)

Fragt: -
Levering: 6-10 dage
kr. 350,00
Fragt 1: kr. 45,00
Fragt 2: -
Levering: 3-5 dage
kr. 45,00 - 3-5 dage kr. 395,00 Vis
Pris:kr. 350,00 Fragt 1 (i)

Fragt: kr. 45,00
Levering: 3-5 dage
Fragt 2 (i)

Fragt: -
Levering: 3-5 dage

Bogtype: Paperback, Udgivelsesår: 2017, Udgave: 1

Gyldendal / ISBN 9788762815926

Beskrivelse: Økologi – landbrug, mad og bæredygtighed præsenterer og diskuterer økologien som begreb og som faglig praksis. Bogen er blevet til ud fra et ønske om at ruste professionelle madaktører til at arbejde kvalificeret med økologi, men kan også være relevant for studerende på videregående uddannelser, elever på landbrugsskolerne eller generelt for dem, der ønsker at blive klogere på begrebet. Økologi og holdninger til økologi møder vi alle i vores hverdag, og det er bydende nødvendigt, at så mange som muligt klædes på til at deltage i og præge debatten. Bogen er opdelt i tre dele: Det økologiske landbrug Det økologiske køkken Økologi i samfundsmæssigt perspektiv De mange forfattere er med hver deres faglighed inddraget for at belyse temaer såsom biodiversitet, etiske dilemmaer, omlægning til økologisk køkken, sundhedsbegrebet og smag.