Vil du annoncere på Bogpriser.dk, skriv til os her
Bogen “Min onkel og min onkels nye hund” af Kim Fupz Aakeson Bogen “Min onkel og min onkels nye hund” af Kim Fupz Aakeson

Min onkel og min onkels nye hund

af Kim Fupz Aakeson

Forhandlere af bogen “Min onkel og min onkels nye hund”

Boghandel Total
kr. 43,10 Vis
kr. 49,95 Vis
kr. 49,95 Vis
kr. 49,00 Vis

Bogtype: E-bog, Udgivelsesår: 2016

Lindhardt og Ringhof / ISBN 9788711442715

Beskrivelse: Min onkel gik sådan lidt og tullede for sig selv, og når folk har tullet længe nok, så finder de som regel på noget at give sig til. Nogle begynder at samle på frimærker, nogle begynder at gå til badminton, men min onkel gjorde noget helt andet. Han købte sig simpelthen en hund.

Kim Fupz Aakesson (f. 1958) er en dansk forfatter og manuskriptforfatter.

Med oplæsning af Githa Lehrmann.

Denne e-bog indeholder lyd er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/

Forhandlere af bogen “Min onkel og min onkels nye hund”

Boghandel Total
kr. 43,10 Vis
kr. 49,95 Vis
kr. 49,00 Vis

Bogtype: Lydbog download, Udgivelsesår: 2018

Carlsen / ISBN 9788726045345

Beskrivelse: Min onkel gik sådan lidt og tullede for sig selv, og når folk har tullet længe nok, så finder de som regel på noget at give sig til. Nogle begynder at samle på frimærker, nogle begynder at gå til badminton, men min onkel gjorde noget helt andet. Han købte sig simpelthen en hund. Kim Fupz Aakeson skriver både filmmanuskripter og bøger. Og han skriver de svedigste børnebøger. Kender du Vitello, Hr. Struganoff, De forbandede dukkers land eller En julefortælling og så alligevel ikke? Jep, det er selvsamme Kim Fupz, der har skrevet dem. Nu har han for første gang lavet en tegneserie til børn, som både er sjov, forunderlig og måske også lidt underlig. Kim Fupz har modtaget utallige priser for sine børnebogsudgivelser, blandt andet Skolebiblioteksforeningens Børnebogspris og Kulturministeriets Forfatterpris.