Vil du annoncere på Bogpriser.dk, skriv til os her
Bogen “Min fars station” af Bjarne Nielsen Brovst Bogen “Min fars station” af Bjarne Nielsen Brovst

Min fars station

af Bjarne Nielsen Brovst

Forhandlere af bogen “Min fars station”

Boghandel Total
kr. 60,70 Vis
kr. 65,95 Vis
kr. 69,95 Vis
kr. 69,00 Vis

Bogtype: E-bog, Udgivelsesår: 2017

Lindhardt og Ringhof / ISBN 9788711663677

Beskrivelse: "Idyllisk barndom? Jeg kender den ikke. Lykke og ulykke balancerede til gengæld på en knivsæg …"

Sådan skriver Bjarne Nielsen Brovst, og det er da også det, der kommer til udtryk i hans fortællinger fra sin egen barndom. Humor og alvor i lige store portioner, sorg og glæde side om side med hinanden figurerer i hans erindringer.

Bjarne Nielsen Brovst (f. 1947) er en dansk forfatter og foredragsholder, der i 1970 debuterede mede "Mit hjertes have". Sidenhen har Bjarne Nielsen Brovst skrevet et utal af bøger inden for genrerne digte, noveller, romaner, selvbiografi og bøger om historie. Bjarne Nielsen Brovst har skrevet en lang række biografier om kendte danske forfattere heriblandt H.C. Andersen, N.F.S. Grundtvig og Jeppe Aakjær.

Forhandlere af bogen “Min fars station”

Boghandel Total
kr. 43,10 Vis
kr. 49,95 Vis
kr. 47,00 Vis

Bogtype: Lydbog download, Udgivelsesår: 2019

Lindhardt og Ringhof / ISBN 9788726061529

Beskrivelse: "Idyllisk barndom? Jeg kender den ikke. Lykke og ulykke balancerede til gengæld på en knivsæg ..."

Sådan skriver Bjarne Nielsen Brovst, og det er da også det, der kommer til udtryk i hans barndomserindringer. Humor og alvor i lige store portioner, sorg og glæde side om side med hinanden figurerer i hans fortælling. Bjarne Nielsen Brovst (f. 1947) er en dansk forfatter og foredragsholder, der i 1970 debuterede mede "Mit hjertes have". Sidenhen har han skrevet et utal af bøger inden for genrerne digte, noveller, romaner, selvbiografi og bøger om historie. Bjarne Nielsen Brovst har skrevet en lang række biografier om kendte danske forfattere, heriblandt H.C. Andersen, N.F.S. Grundtvig og Jeppe Aakjær.