Vil du annoncere på Bogpriser.dk, skriv til os her
Bogen “Mad og æstetik” af Helle Brønnum Carlsen;

Mad og æstetik

af Helle Brønnum Carlsen

Forhandlere af bogen “Mad og æstetik”

Boghandel Pris Fragt Fragt 1 Fragt 2 Levering Total
kr. 152,30
Fragt 1: kr. 25,00
Fragt 2: kr. 0,00
Levering: 3-5 dage
kr. 25,00 kr. 0,00 3-5 dage kr. 177,30 Vis
Pris:kr. 152,30 Fragt 1 (i)

Fragt: kr. 25,00
Levering: 3-5 dage
Fragt 2 (i)

Fragt: kr. 0,00
Levering: 3-5 dage
kr. 149,95
Fragt 1: kr. 29,95
Fragt 2: kr. 0,00
Levering: 3-5 dage
kr. 29,95 kr. 0,00 3-5 dage kr. 179,90 Vis
Pris:kr. 149,95 Fragt 1 (i)

Fragt: kr. 29,95
Levering: 3-5 dage
Fragt 2 (i)

Fragt: kr. 0,00
Levering: 3-5 dage
kr. 153,00
Fragt 1: kr. 27,00
Fragt 2: kr. 39,00
Levering: 3-5 dage
kr. 27,00 kr. 39,00 3-5 dage kr. 180,00 Vis
Pris:kr. 153,00 Fragt 1 (i)

Fragt: kr. 27,00
Levering: 3-5 dage
Fragt 2 (i)

Fragt: kr. 39,00
Levering: 3-5 dage
kr. 159,00
Fragt 1: kr. 39,95
Fragt 2: -
Levering: 6-10 dage
kr. 39,95 - 6-10 dage kr. 198,95 Vis
Pris:kr. 159,00 Fragt 1 (i)

Fragt: kr. 39,95
Levering: 6-10 dage
Fragt 2 (i)

Fragt: -
Levering: 6-10 dage
kr. 174,95
Fragt 1: kr. 29,95
Fragt 2: kr. 0,00
Levering: 1-2 dage
kr. 29,95 kr. 0,00 1-2 dage kr. 204,90 Vis
Pris:kr. 174,95 Fragt 1 (i)

Fragt: kr. 29,95
Levering: 1-2 dage
Fragt 2 (i)

Fragt: kr. 0,00
Levering: 1-2 dage
kr. 168,00
Fragt 1: kr. 45,00
Fragt 2: -
Levering: 3-5 dage
kr. 45,00 - 3-5 dage kr. 213,00 Vis
Pris:kr. 168,00 Fragt 1 (i)

Fragt: kr. 45,00
Levering: 3-5 dage
Fragt 2 (i)

Fragt: -
Levering: 3-5 dage

Bogtype: Paperback, Udgivelsesår: 2011, Udgave: 1

HansReitzels / ISBN 9788741254067

Beskrivelse: Mad og æstetik handler om mad som æstetisk udtryk samt om relationen mellem dem, der skaber maden, fx den kreative, innovative mad”designer”, og modtageren, dvs. forbrugeren, lystspiseren eller måske sundhedsagenten, der formidler vigtige budskaber om mad. Helle Brønnum Carlsen er en fremtrædende debattør og foredragsholder om gastronomiske og æstetiske spørgsmål. Til daglig underviser hun desuden lærerstuderende i hjemkundskab. Gennem sin undervisning og sin foredragsvirksomhed har hun erfaret, at de færreste mennesker har et reflekteret forhold til, hvorfor de væger at spise (eller ikke spise) det, de gør.   Bogens ærinde er at give undervisere, opdragere, sundhedspersonale og madfremstillere redskaber til at medtænke de mange forskellige elementer, der har betydning for den spisendes valg og lyst – det gælder hele spektret fra børn, man gerne vil have til at spise sundt, til hospitalsindlagte, småtspisende patienter.   En særlig dimension, der behandles i bogen, er læring og undervisning om mad. I kapitlet herom sættes der fokus på, hvordan man kan arbejde med at bevidstgøre mennesker om den æstetiske påvirkning, vi konstant er udsat for, så vi kan blive aktive, kritisk handlende og samtidig få et nydelsesfuld oplevende tilgang til det gastronomiske rum.   Helle Brønnum Carlsen er uddannet lærer, cand.pæd. og mag.art. i litteraturvidenskab samt ph.d. fra Danmarks Pædagogiske Universitetsskole. Hun er ansat som lektor i hjemkundskab på Læreruddannelsen Zahle, UCC, og arbejder desuden som madanmelder på Politiken.