Vil du annoncere på Bogpriser.dk, skriv til os her
Bogen “Lykkelige omstændigheder” af Kim Fupz Aakeson Bogen “Lykkelige omstændigheder” af Kim Fupz Aakeson

Lykkelige omstændigheder

af Kim Fupz Aakeson

Forhandlere af bogen “Lykkelige omstændigheder”

Boghandel Total
kr. 43,10 Vis
kr. 49,95 Vis
kr. 47,00 Vis

Bogtype: E-bog, Udgivelsesår: 2019

Lindhardt og Ringhof / ISBN 9788726015447

Beskrivelse: Frank og Jennifer, der venter deres første barn, er flyttet i villakvarter. Alligevel er der noget, der ikke er helt, som det skal være. Fødselslægen forudser problemer, og de skumle, barnløse naboer, Lucy og Manse, lægger lyssky planer.

"Lykkelige omstændigheder" er et drama om graviditet, forældrerollen og forventninger. Kim Fupz Aakeson (f. 1958) er en dansk forfatter. Han har skrevet bøger til både børn, unge og voksne, filmmanuskripter, dramaer og tegneserier, og han har fået tildelt indtil flere priser og legater for sit arbejde – blandt andet Kulturministeriets Børnebogspris, Statens Kunstfonds arbejdslegat, Børnebibliotekarernes Kulturpris og Gyldendals Børnebogspris.

Forhandlere af bogen “Lykkelige omstændigheder”

Boghandel Total
kr. 78,00 Vis
kr. 89,00 Vis

Bogtype: E-bog, Udgivelsesår: 2014

Forlaget DRAMA / ISBN 9788778659736

Beskrivelse: Jennifer og Frank venter barn. Især Jennifer. De er lige flyttet i villakvarter, Frank har arbejde på elværket, men noget er alligevel ikke helt rigtigt. Jennifer er ikke med i sine egne drømme og de er ellers uhyggelige nok. Fødselslægen varsler ulykke og naboerne, Manse og Lucy, smiler for bredt og har planer der ikke tåler dagens lys.