Vil du annoncere på Bogpriser.dk, skriv til os her
Bogen “Line 1 - I ly af mørket” af Eva Andersen Bogen “Line 1 - I ly af mørket” af Eva Andersen

Line 1 - I ly af mørket

af Eva Andersen

Forhandlere af bogen “Line 1 - I ly af mørket”

Boghandel Total
kr. 73,50 Vis

Bogtype: Lydbog download, Udgivelsesår: 2011

Lindhardt og Ringhof / ISBN 9788711300886

Beskrivelse: Yndlingshingsten Golden forsvinder og 13-årige Line indleder en farlig eftersøgning for at finde Golden igenI første bind af serien får vi præsenteret de centrale personer i serien: hovedpersonen Line, hendes forældre Olav og Grethe, som bor på Lundegården.Golden, som er den mest værdifulde hingst på Lundegården, er stukket af ind i skoven efter at have kastet Olav af. Da Line søger efter den, finder hun spor, der leder til nabogården Mølholm. Efter flere natlige ekspeditioner til Mølholm, har Line en mistanke om, hvordan og hvorfor Golden er forsvundet.

Forhandlere af bogen “Line 1 - I ly af mørket”

Boghandel Total
kr. 61,60 Vis
kr. 66,95 Vis
kr. 69,95 Vis
kr. 74,00 Vis

Bogtype: Lydbog download, Udgivelsesår: 2007

Lindhardt og Ringhof / ISBN 9788711390368

Beskrivelse: Yndlingshingsten Golden forsvinder og 13-årige Line indleder en farlig eftersøgning for at finde Golden igen.

I første bind af serien får vi præsenteret de centrale personer i serien: hovedpersonen Line, hendes forældre Olav og Grethe, som bor på Lundegården.

Golden, som er den mest værdifulde hingst på Lundegården, er stukket af ind i skoven efter at have kastet Olav af. Da Line søger efter den, finder hun spor, der leder til nabogården Mølholm. Efter flere natlige ekspeditioner til Mølholm, har Line en mistanke om, hvordan og hvorfor Golden er forsvundet.

Lydbogen er indlæst af forfatteren.