Vil du annoncere på Bogpriser.dk, skriv til os her
Bogen “Ledelse med et smil” af Linda Kaplan Thaler;Robin Koval;

Ledelse med et smil

af Linda Kaplan Thaler; Robin Koval

Bogtype: Paperback, Udgivelsesår: 2008, Udgave: 1

People's Press / ISBN 9788770552851

Beskrivelse: Venlighed betaler sig. Sådan siger ordsproget, og sådan er det også i erhvervslivet. Men det er mange virksomheder ikke klar over. Selv et godt arbejdsmiljø kan hurtigt blive ødelagt, hvis medarbejdere ubevidst opfatter forretningslivet som en kamp mellem modstandere.

Det kan være de små ting, der gør forskellen. Et stykke chokolade til præsentationen. God opførsel over for din tidligere hade-chef, selvom du besidder en højere stilling end ham. Vis overskud, tænk positivt. Vend personlige skuffelser til positiv energi. Alt sammen er det med til at skabe en velfungerende virksomhed med overskud på bundlinien.

I Ledelse med et smil - Sådan opnår du resultater med venlighed fortæller de to forfattere Linda Kaplan Thaler og Robin Koval om, hvordan du skaber muligheder, opnår anerkendelse og styrker dit forhold til kunder og klienter. Hvordan du skaber en produktiv og lystbetonet arbejdsplads. Vel at mærke uden at skrue ned for tallene på bundlinien. Bogens forfattere er selv klatret til tops i erhvervslivet ud fra deres filosofi om, at venlighed - ikke at forveksle med naivitet - faktisk betaler sig.

Bogen giver praktiske anvisninger på f.eks. netværkspleje, forberedelse til vigtige møder, samt hvordan du møder folk, du ikke umiddelbart har nogen sympati for. I et jordnært sprog, med glimt i øjet - og med eksempler hentet fra nogle af virkelighedens business stars såsom Bill Clinton - viser forfatterne, at man kan opnå strålende resultater og en helt kontant gevinst ved at tage venligheden alvorligt.