Vil du annoncere på Bogpriser.dk, skriv til os her
Bogen “Kravl” af Mads Nygaard;

Kravl

af Mads Nygaard

Bogtype: Paperback, Udgivelsesår: 2006, Udgave: 1

Politiken / ISBN 9788756780209

Beskrivelse: Syv-årige Karl Gustav bor i Hirtshals med sin mor, far og storebror. En morgen skyller storebroren op på stranden. Han har svømmet på havets bund i flere dage, og nu siger hele byen, at han er en strandvasker.

Mens mor skriger, og far leder efter en prop, der passer til hendes mund, skibes Kars Gustav ud til sin mormor. Hun bor i Guds Hørmested sammen med to kristne køer, der gerne vil op i himlen og muhe helt ad helvede til.

Karl Gustav er god til at møde ting og mennesker, der aldrig hører efter. Det gælder alle de syv år, vi følger ham i tykt og meget tyndt. Vi skal sende Karl Gustavs far i fængsel og flytte til Rakkeby, og vi skal lære mors veninde at kende, hende i Monaco, der hedder Græs Kelly. Vi skal møde drengen Tim, der har hul i hjertet og fejer alle mulige røvhuller væk i længdespring - og vi skal køre et forkullet Jehovas Vidne på lossepladsen og bygge en bænk af de sørgelige rester. Måske skal vi også stoppe hullet i en grædemur.

En rørende, sjov og sørgelig roman om en ganske særlig dreng, der gør alt, hvad han kan for at skabe en verden, det er til at holde ud at være i.