Vil du annoncere på Bogpriser.dk, skriv til os her
Bogen “KØD” af Jens Slagter;Helle Brønnum Carlsen;

Forhandlere af bogen “KØD”

Boghandel Pris Fragt Fragt 1 Fragt 2 Levering Total
kr. 12,87
Fragt 1: kr. 25,00
Fragt 2: kr. 0,00
Levering: 3-5 dage
kr. 25,00 kr. 0,00 3-5 dage kr. 37,87 Vis
Pris:kr. 12,87 Fragt 1 (i)

Fragt: kr. 25,00
Levering: 3-5 dage
Fragt 2 (i)

Fragt: kr. 0,00
Levering: 3-5 dage
kr. 99,95
Fragt 1: kr. 29,95
Fragt 2: kr. 0,00
Levering: 3-5 dage
kr. 29,95 kr. 0,00 3-5 dage kr. 129,90 Vis
Pris:kr. 99,95 Fragt 1 (i)

Fragt: kr. 29,95
Levering: 3-5 dage
Fragt 2 (i)

Fragt: kr. 0,00
Levering: 3-5 dage
kr. 111,10
Fragt 1: kr. 25,00
Fragt 2: kr. 0,00
Levering: 3-5 dage
kr. 25,00 kr. 0,00 3-5 dage kr. 136,10 Vis
Pris:kr. 111,10 Fragt 1 (i)

Fragt: kr. 25,00
Levering: 3-5 dage
Fragt 2 (i)

Fragt: kr. 0,00
Levering: 3-5 dage
kr. 126,00
Fragt 1: kr. 39,95
Fragt 2: -
Levering: +10 dage
kr. 39,95 - +10 dage kr. 165,95 Vis
Pris:kr. 126,00 Fragt 1 (i)

Fragt: kr. 39,95
Levering: +10 dage
Fragt 2 (i)

Fragt: -
Levering: +10 dage
kr. 266,00
Fragt 1: kr. 34,00
Fragt 2: kr. 39,00
Levering: +10 dage
kr. 34,00 kr. 39,00 +10 dage kr. 300,00 Vis
Pris:kr. 266,00 Fragt 1 (i)

Fragt: kr. 34,00
Levering: +10 dage
Fragt 2 (i)

Fragt: kr. 39,00
Levering: +10 dage

Bogtype: Hardback, Udgivelsesår: 2017, Udgave: 1

FADL's Forlag / ISBN 9788777499715

Beskrivelse: Med KØD får du kraftfulde opskrifter på kvalitetskød fra svin, okse, kalv, lam og fjerkræ. Du får alt fra klassiske retter som flæskesteg og kalvetournedos til usædvanlige og hemmelige udskæringer som pluma og secreto. Alt sammen med lækre og komplementerende salater og tilbehør til. 


I KØD lærer du, at det ikke er ligegyldigt, hvad du putter i munden. Vi stræber efter velsmag og høj kvalitet: økologiske råvarer samt ordentligt udstyr, god hygiejne og den rigtige tilberedning. 

Som noget unikt får du i bogen også overskuelige tegninger af udskæringer, tilberedningslister over alverdens bøffer samt slagterens egne råd til, hvordan du får det bedste ud af dit kød. 

Bogen er skrevet af Jens Slagter, som har slagteren på Kultorvet og madskribent Helle Brønnum Carlsen