Vil du annoncere på Bogpriser.dk, skriv til os her
Bogen “Klovnen der blev ked af det” af Jørn Jensen Bogen “Klovnen der blev ked af det” af Jørn Jensen

Klovnen der blev ked af det

af Jørn Jensen

Forhandlere af bogen “Klovnen der blev ked af det”

Boghandel Total
kr. 25,50 Vis
kr. 28,95 Vis
kr. 30,00 Vis

Bogtype: E-bog, Udgivelsesår: 2016

Lindhardt og Ringhof / ISBN 9788711712733

Beskrivelse: Cirkusklovnen er ked af at blive grinet af. Nu vil han også grine af publikum. Bogen er til begynderlæseren og er fint illustreret af Jan Solheim og den anerkendte fantasytegner Jesper Ejsing.

Jørn Jensen, født 1946, yderst produktiv og prisbelønnet børnebogsforfatter, uddannet guldsmed og lærer. I sin tid som skolelærer mødte Jørn Jensen mange børn med læsevanskeligheder og fandt, at der var mangel på læsemateriale til de små nye læsere, der kunne vække ægte læseglæde. Hans tanke var, at læseglæde og indlæring går hånd i hånd, og at kun den gode historie og appetitlige bog kan fange børnenes interesse, og derfor gik han selv i gang med at skrive. Han står nu bag flere hundrede letlæselige bøger til børn, hvoraf især genrer som mystik og gys skal fremhæves. Alle hans bøger er illustrerede.

Forhandlere af bogen “Klovnen der blev ked af det”

Boghandel Total
kr. 39,90 Vis
kr. 43,95 Vis
kr. 49,00 Vis

Bogtype: E-bog, Udgivelsesår: 2009, Udgave: 1. ebogsudgave

Alinea / ISBN 9788723034045

Beskrivelse: Tid til læsning er 18 letlæste bøger, der hver især fortæller en god historie.Bøgerne giver begynderlæseren mulighed for at læse løs inden for en velkendt kontekst. Hver bog indeholder gode råd til læreren og forældrene omkring begynderlæsningen samt opgaver til eleven.De lette tekster med lav lix støttes af flotte og farvestrålende tegninger af en hel stribe dygtige illustratorer. Lix 3-7.