Vil du annoncere på Bogpriser.dk, skriv til os her
Bogen “Klassikere i nye klæder” af Helle Brønnum Carlsen;Louise Beck Brønnum;

Klassikere i nye klæder

af Helle Brønnum Carlsen; Louise Beck Brønnum

Forhandlere af bogen “Klassikere i nye klæder”

Boghandel Pris Fragt Fragt 1 Fragt 2 Levering Total
kr. 218,76
Fragt 1: kr. 9,00
Fragt 2: -
Levering: 3-5 dage
kr. 9,00 - 3-5 dage kr. 227,76 Vis
Pris:kr. 218,76 Fragt 1 (i)

Fragt: kr. 9,00
Levering: 3-5 dage
Fragt 2 (i)

Fragt: -
Levering: 3-5 dage

Bogtype: Hardback, Udgivelsesår: 2016, Udgave: 1

FADL's Forlag / ISBN 9788777498862

Beskrivelse:

Så er Helle Brønnum Carlsen tilbage med endnu en kogebog fra FADL’s Forlag skrevet i samarbejde med hendes datter Louise Beck Brønnum. ”Mad er minder. Men minder kan være mange ting og oftest er de søde og nogle vi ønsker at gemme på. I madens dufte og smage er der et univers, som kan tage en tilbage til en bestemt situation, en periode i ens liv spækket med kærlighed eller savn, ferier og andre skønne erindringer.”

I denne bog nyfortolker mor og datter klassiske danske retter og giver dem nyt liv med deres helt eget præg. Det kan være ny inspiration til helt simple retter som en rugbrødsmad, kendte hverdagsmåltider og den store julemiddag.

Helle Brønnum Carlsen er uddannet lærer, cand.pæd. og mag.art. i litteraturvidenskab samt ph.d. fra Danmarks Pædagogiske Universitetsskole. Hun er ansat som lektor i hjemkundskab på Læreruddannelsen Zahle, UCC, og arbejder desuden som madanmelder på Politiken. Derudover er Helle Brønnum Carlsen er en fremtrædende debattør og foredragsholder om gastronomiske og æstetiske spørgsmål.