Vil du annoncere på Bogpriser.dk, skriv til os her
Bogen “Indtryk & udtryk” af Johannes Møllehave; Bogen “Indtryk & Udtryk” af Johannes Møllehave Bogen “Indtryk & udtryk” af Johannes Møllehave;

Indtryk & udtryk

af Johannes Møllehave

Bogtype: Paperback, Udgivelsesår: 2007, Udgave: 1

Politiken / ISBN 9788756780605

Beskrivelse: Der er udtryk, som gør indtryk. Og indtryk, man simpelthen er nødt til at give udtryk for. Det er de to impulser, der danner grundlag for Johannes Møllehaves tekster i denne bog, hvor han med begejstring og humor fortæller om mødet med mennesker, bøger, film, teater, zoologi, filosofi og sprog. Johannes Møllehave påvirkes af indtryk; ord, klichéer der laves om, børns vendinger og udtryk. Ja, alle de daglige impulser, vi støder på og glemmer igen. Johannes Møllehave husker dem, funderer, filosoferer, kommenterer og evaluerer på bedste vis med den Møllehaveske charme, vi alle nyder at have i erindringen. Indtryk og udtryk er personlig og givende, og Møllehave formår at sætte tingene i perspektiv i disse udvalgte klummer fra 2004-2006.

Bogtype: Paperback, Udgivelsesår: 2008

Politiken / ISBN 9788756788304

Beskrivelse:

Bogtype: Paperback, Udgivelsesår: 2008, Udgave: 2

Politiken / ISBN 9788756790246

Beskrivelse: Der er udtryk, der gør indtryk. Og indtryk, man simpelthen er nødt til at give udtryk for. Det er de to impulser, der danner grundlag for Johanens Møllehaves tekster i denne bog, hvor han med begejstring og humor skriver om mennesker, bøger, film, teater, zoologi, filosofi og sprog.