Vil du annoncere på Bogpriser.dk, skriv til os her
Bogen “Homemade” af Rachel Søgaard;Stine Hoelgaard Johanse;Karen Marie Dehn;

Bogtype: Paperback, Udgivelsesår: 2011, Udgave: 1

Politikens forlag / ISBN 9788740001211

Beskrivelse:

At være kreativ med egne projekter inden for strik, sy og hækling boomer i hele Danmark.Politikens, nye flotte håndarbejdsbog af tre kendte designere rammer lige ned i denne bølge.  

Den leverer i den grad inspiration til selv nemt at være kreativ med både det lille og det store projekt. Bogen giver bl.a.: 

  • 58 spændende, nye opskrifter fra 2011 til ting til både dig selv og dit hjem
  • Designs for både begyndere, øvede og erfarne – masser af gode teknikker og smarte tips
  • Flot og overskuelig præsentation af alle designs: hæklede puder, tæpper, sjaler, veste, macbook-covers, strikkede luffer med broderede fredstegn, syede patchworktæpper og en pelsvest, poncho med hønsestrik, finurlige småting, kaffevarmere og meget mere i skønne materialer.   

Kreativ legeplads er kodeordet. Med bogen ved sin side er det overskueligt at komme i gang med at lave sine egne ting. For nogen er det ren afslapning – for andre starten på en ny karriere, hvor man lever af sin kreativitet.  Kreative blogs og websites med alle typer håndarbejde skyder op over det hele. Se bare på websitet etsy.com, hvor kreative kvinder sælger deres projekter. Der er også gået sport i at dele sine projekter med andre her, på Facebook, via blogs og mange andre steder.  

Bogen favner dette håndarbejdsunivers med både design og stil. Følg opskrifterne – eller brug bogen og dens flotte billeder og design til at blive inspireret til at lave noget helt andet.