Vil du annoncere på Bogpriser.dk, skriv til os her
Bogen “H.C. Andersen og kærligheden” af Bjarne Nielsen Brovst

H.C. Andersen og kærligheden

af Bjarne Nielsen Brovst

Forhandlere af bogen “H.C. Andersen og kærligheden”

Boghandel Total
kr. 87,10 Vis
kr. 89,95 Vis
kr. 99,95 Vis
kr. 99,00 Vis

Bogtype: E-bog, Udgivelsesår: 2010

Lindhardt og Ringhof / ISBN 9788711413777

Beskrivelse: De mest afgørende og bevægende år i H.C. Andersens liv er gennembrudsårene fra 1827-1835. Efter en veloverstået studentereksamen debuterer H.C. Andersen med hele tre bøger og bliver publikums yndling. Men kun for en kort stund.Den grimme ællings lange kamp mod tiderne begynder. På en studietur til Jylland og Fyn – for at samle materiale til en ny roman – forelsker H.C. Andersen sig i den rige købmandsdatter Riborg Voigt, og det bliver afgørende for den unge digter.Riborg genelsker ham ikke. Og skuffelsen danner afsæt for de store rejser ud i Europa, hvor den unge digter finder det store fortællestof, der siden gør hans romaner internationalt kendte. Men det er med eventyrerne, han bliver berømt. Og ensom.

"Denne bog anbefales meget."

– Vilhelm Topsøe, Weekendavisen

"... man (vil) finde det nye bind absolut læseværdigt, underholdende og indlevet, med sans for det lille og det store drama."

– Johan De Mylius, Berlingske Tidende Bjarne Nielsen Brovst (f. 1947) er en dansk forfatter og foredragsholder, der i 1970 debuterede mede "Mit hjertes have". Sidenhen har han skrevet et utal af bøger inden for genrerne digte, noveller, romaner, selvbiografi og bøger om historie. Bjarne Nielsen Brovst har skrevet en lang række biografier om kendte danske forfattere, heriblandt H.C. Andersen, N.F.S. Grundtvig og Jeppe Aakjær.