Vil du annoncere på Bogpriser.dk, skriv til os her
Bogen “Gensyn med sofavælgerne” af Jørgen Elklit;Lise Togeby;Palle Svensson;Birgit Møller Bogen “Gensyn med sofavælgerne” af Jørgen Elklit;Lise Togeby;Palle Svensson;Birgit Møller

Gensyn med sofavælgerne

af Jørgen Elklit; Lise Togeby; Palle Svensson; Birgit Møller

Forhandlere af bogen “Gensyn med sofavælgerne”

Boghandel Total
kr. 133,95 Vis
kr. 135,50 Vis
kr. 389,00 Vis

Bogtype: E-bog, Udgivelsesår: 2005, Udgave: 1

Aarhus Universitetsforlag / ISBN 9788771245806

Beskrivelse: Danskerne er gode til at stemme. Valgdeltagelsen falder ikke - som det sker de fleste steder - og stemmeprocenten er højere end i de fleste andre lande. Hvad kan forklaringen være? Det er det centrale spørgsmål, som diskuteres i Gensyn med Sofavælgerne.Bogen indeholder derudover grundige analyser af de etniske minoriteters valgdeltagelse i Danmark i forbindelse med kom-munalvalgene. De etniske minoriteter stemmer ikke i samme omfang som andre valgberettigede, men de stemmer i Danmark i betydeligt større omfang end minoriteterne i andre lande, der har givet udenlandske statsborgere valgret til kommunale valg.Denne bogs undersøgelse af, hvem der stemmer, og hvem der ikke stemmer - og hvorfor og hvorfor ikke - bygger dels på et ene-stående materiale i form af valglisterne i 25 kommuner ved valg-ene i 2001 med i alt 1,4 mio. vælgere, dels på en interview-undersøgelse fra 2002. Dette righoldige materiale giver ikke blot mulighed for at sammenligne med forholdene i andre lande, men også med det danske pionerarbejde Sofavælgerne fra 1964.

Forhandlere af bogen “Gensyn med sofavælgerne”

Boghandel Total
kr. 133,95 Vis
kr. 135,50 Vis
kr. 139,95 Vis
kr. 389,00 Vis

Bogtype: E-bog, Udgivelsesår: 2005

Aarhus Universitetsforlag / ISBN 9788779349001

Beskrivelse: Danskerne er gode til at stemme. Valgdeltagelsen falder ikke - som det sker de fleste steder - og stemmeprocenten er højere end i de fleste andre lande. Hvad kan forklaringen være? Det er det centrale spørgsmål, som diskuteres i Gensyn med Sofavælgerne.Bogen indeholder derudover grundige analyser af de etniske minoriteters valgdeltagelse i Danmark i forbindelse med kom-munalvalgene. De etniske minoriteter stemmer ikke i samme omfang som andre valgberettigede, men de stemmer i Danmark i betydeligt større omfang end minoriteterne i andre lande, der har givet udenlandske statsborgere valgret til kommunale valg.Denne bogs undersøgelse af, hvem der stemmer, og hvem der ikke stemmer - og hvorfor og hvorfor ikke - bygger dels på et ene-stående materiale i form af valglisterne i 25 kommuner ved valg-ene i 2001 med i alt 1,4 mio. vælgere, dels på en interview-undersøgelse fra 2002. Dette righoldige materiale giver ikke blot mulighed for at sammenligne med forholdene i andre lande, men også med det danske pionerarbejde Sofavælgerne fra 1964.