Vil du annoncere på Bogpriser.dk, skriv til os her
Bogen “Genbrug på den fede måde” af Karen Marie Dehn;

Genbrug på den fede måde

af Karen Marie Dehn

Bogtype: Hardback, Udgivelsesår: 2007, Udgave: 1

Olivia / ISBN 9788756783811

Beskrivelse: Pep et gammelt pufærme op, giv et tvist til en trist t-shirt, og giv den nyt liv. Der er masser af muligheder, hvis bare du tager et par genbrugsbriller på. Genbrug på den fede måde er simpelthen idé på idé til at ændre og genbruge din gamle garderobe - så du får lyst til at bruge det aflagte tøj igen.

Genbrugsmaterialer er en sjov og anderledes vej til at skabe sin helt personlige stil. Der noget fedt i at genbruge de gamle ´historier´ på nye måder og ikke bare hoppe ukritisk med på den herskende ´køb og smid væk´ ideologi.
Som modvægt til denne tankegang har Karen Marie Dehn givet genbrug en positiv klang. For ud over at genbrug kan føje noget til din personlige stil, har det også en værdi at være bevidst om sit forbrug. Derfor er bogen både et politisk, sjovt, udfordrende og kreativt indspark.

Et gammelt forklæde bliver til en fantastisk taske. En skøn dug får nyt liv som nederdel. Et gammelt, søvndrukkent dynebetræk vågner op som pludderbuks. Alt sammen gamle, glemte ting, der får et pust og et nyt liv. Et liv, der minder os om dengang hos mormor, om den første koloni med det nye dynebetræk, om sommeren med den første forelskelse. Noget, der giver det nye design en helt særlig energi og sin helt egen historie.

Genbrug på den fede måde inspirerer til at dekorere og kreere med så forskellige materialer som muligt, hvor både det enkle design og dekorationen er de bærende elementer.