Vil du annoncere på Bogpriser.dk, skriv til os her

Forhandlere af bogen “Frås og faste”

Boghandel Pris Fragt Fragt 1 Fragt 2 Levering Total
kr. 149,95
Fragt 1: kr. 29,95
Fragt 2: kr. 0,00
Levering: 1-2 dage
kr. 29,95 kr. 0,00 1-2 dage kr. 179,90 Vis
Pris:kr. 149,95 Fragt 1 (i)

Fragt: kr. 29,95
Levering: 1-2 dage
Fragt 2 (i)

Fragt: kr. 0,00
Levering: 1-2 dage
kr. 249,95
Fragt 1: kr. 39,95
Fragt 2: kr. 0,00
Levering: 6-10 dage
kr. 39,95 kr. 0,00 6-10 dage kr. 289,90 Vis
Pris:kr. 249,95 Fragt 1 (i)

Fragt: kr. 39,95
Levering: 6-10 dage
Fragt 2 (i)

Fragt: kr. 0,00
Levering: 6-10 dage
kr. 261,00
Fragt 1: kr. 30,00
Fragt 2: kr. 0,00
Levering: 1-2 dage
kr. 30,00 kr. 0,00 1-2 dage kr. 291,00 Vis
Pris:kr. 261,00 Fragt 1 (i)

Fragt: kr. 30,00
Levering: 1-2 dage
Fragt 2 (i)

Fragt: kr. 0,00
Levering: 1-2 dage
kr. 258,00
Fragt 1: kr. 39,95
Fragt 2: -
Levering: 3-5 dage
kr. 39,95 - 3-5 dage kr. 297,95 Vis
Pris:kr. 258,00 Fragt 1 (i)

Fragt: kr. 39,95
Levering: 3-5 dage
Fragt 2 (i)

Fragt: -
Levering: 3-5 dage

Bogtype: Hardback, Udgivelsesår: 2010, Udgave: 1

Dansk psykologisk Forlag / ISBN 9788777063053

Beskrivelse:

Spiseforstyrrelser som anoreksi og bulimi har op gennem det 20. århundrede og især inden for de sidste 50 år været et stigende problem i den vestlige verden.

I Frås og faste belyses spiseforstyrrelser ud fra et klinisk og kulturelt perspektiv. Det kliniske perspektiv omfatter spørgsmål som diagnostik, sygdomsforståelse og behandling. Da spiseforstyrrelser er blevet forstået og behandlet på mange måder, vil flere teoretiske tilgange og forskellige praksisformer som psykoterapi, kostbehandling, fysioterapi samt eksempler på integreret behandling blive gennemgået.

Det kulturhistoriske perspektiv belyser spørgsmål som: Hvad er det for forhold i den vestlige kultur, der danner grobund for spiseforstyrrelser? Hvordan er kropsforståelsen i det senmoderne samfund? Hvordan omtales spiseforstyrrelser i medierne? Hvordan påvirker det almindelige unge, og hvordan har vores madvaner udviklet sig?

Bogen henvender sig til læger, psykologer og andre, der arbejder med spiseforstyrrelser, samt til studerende inden for de sundhedsfaglige og humanistiske fag.