Vil du annoncere på Bogpriser.dk, skriv til os her
Bogen “Fra den nederste himmel” af Sven Holm

Fra den nederste himmel

af Sven Holm

Forhandlere af bogen “Fra den nederste himmel”

Boghandel Total
kr. 60,70 Vis
kr. 65,95 Vis
kr. 69,00 Vis

Bogtype: E-bog, Udgivelsesår: 2017

Lindhardt og Ringhof / ISBN 9788711664575

Beskrivelse: Gud troner i den syvende himmel – i den nederste himmel lige oppe over jorden vrimler det med djævle og faldne engle. Og nogle gange dratter de lige ned...

Set gennem et prisme af påklæderen Albar, skriveren Argon og egne øjne er "Fra den nederste himmel" historien om magtmennesket Woll: en hersker, en konge, der kun regerer alene med et vink over sine undersåtter. Et tidløst tværsnit gennem magtens psykologi.

Sven Holm (f. 1940) er dansk forfatter. Han debuterede i 1961 med novellesamlingen Den store fjende. Holms store forfatterskab, der omfatter skuespil, romaner og noveller, studerer den menneskelige psyke under pres: Han udforsker splittelser og forbindelser mellem magt og psyke, fx som angst, der fører til omverdensdestruktion, eller som (køns)rolletvang over individet.

Siden 2001 har Sven Holm været medlem af Det Danske Akademi.
Han modtog i 1974 Det Danske Akademis Store Pris for sit forfatterskab, Nordisk Dramatikerpris for Schumans nat i 1994 og i 2001 Kritikerprisen for novellesamlingen Kanten af himlen.

Sven Holm er mageren hinsides al moralitet. Det sker, at han rører ved det dybeste. Hans dygtige distancering fra stoffet tjener myten. Når han er mest sikker, virker han både som eventyrprins og en skælm i ung prosa. – Jørgen Gustava Brandt