Vil du annoncere på Bogpriser.dk, skriv til os her
Bogen “Firmaknuseren” af Jussi Adler-Olsen; Bogen “Firmaknuseren” af Jussi Adler-Olsen

Firmaknuseren

af Jussi Adler-Olsen

Bogtype: Ukendt bogtype, Udgivelsesår: 2003, Udgave: 1

Lademann / ISBN 9788715107078

Beskrivelse: Jussi Adler-Olsens nye danske roman, Firmaknuseren, blev udgivet i Holland for knap et år siden, og her blev den modtaget med begejstring, hvorefter den blev solgt til filmatisering. Bogen er en usædvanlig thriller skrevet af en forfatter, der ikke er bange for at fremsætte interessante teorier om fremtidens terrorformer og Irakkrisens forløb, vel at mærke i en roman, der blev skrevet før angrebet på World Trade Center den 11. september 2001.
Firmaknuseren er historien om den kyniske forretningsmand Peter de Boer, der ejer en virksomhed, som har specialiseret sig i at knuse firmaer på konkurrerende firmaers bestilling. Her er tale om en yderst raffineret form for terrorisme, som er kompliceret at stille noget op imod, og som i de fleste tilfælde er lovlig.
Peter de Boer bliver imidlertid sat i et voldsomt dilemma, da han af den irakiske efterretningstjeneste bliver bedt om at knuse et stort vestligt olieselskab - en opgave, han får svært at sige nej til, da irakerne truer med at afsløre, hvad de ved om hans gådefulde fortid.

Bogtype: Hardback, Udgivelsesår: 2003

Egmont / ISBN 9788763202374

Beskrivelse: