Vil du annoncere på Bogpriser.dk, skriv til os her
Bogen “Executive coaching” af Jane Blichmann;Stig Kjerulf;

Executive coaching

af Jane Blichmann; Stig Kjerulf

Bogtype: Hardback, Udgivelsesår: 2004, Udgave: 1

L&R Business / ISBN 9788776640088

Beskrivelse: Målet med coaching er, at det enkelte menneske udvikler en stærkt forankret og moden autoritet og øger evnen til at ""træde i karakter"" som menneske. Executive coaching handler om, hvordan lederen kan mobilisere og forstærke de kvaliteter og kompetencer, han eller hun allerede har, og bruge dem som udgangspunkt for at styrke lederskabet.

Der findes mange individuelle årsager til, at ledere søger coaching. Men fælles for dem alle er ønsket om at nå nye vigtige mål og resultater; at ændre, forbedre eller indtage nyt land. Det kan fx være at mestre en disciplin, forbedre bundlinjen i et regnskab, føle mindre stress eller opnå større gennemslagskraft eller balance i livet.

Forfatterne er erhvervspsykologer med særlig erfaring som ledercoaches. I Executive coaching giver de ledere en introduktion til coaching. De fortæller om grundlaget for coaching, om coaching på topniveau og om team- og gruppecoaching. Læserne bliver indført i selve coachingprocessen og får viden om, hvordan de selv kan coache. Bogen giver - ud fra et teoretisk afsæt i erhvervspsykologi og videnskabelig psykologi - en lang række eksempler og cases fra lederes dagligdag.