Vil du annoncere på Bogpriser.dk, skriv til os her
Bogen “En vinders DNA” af Rasmus Ankersen; Bogen “En vinders DNA (lydbog)” af Rasmus Ankersen; Bogen “En vinders DNA” af Rasmus Ankersen;

En vinders DNA

af Rasmus Ankersen

Bogtype: Paperback, Udgivelsesår: 2010, Udgave: 0

Turbulenz / ISBN 9788792550132

Beskrivelse:


En vinders DNA er Rasmus Ankersens studier af nogle af verdens allerbedste sportsfolk. Hvad driver og motiverer dem? Hvad er nøglen til netop deres succes? Og hvordan forvalter de den? Bogen når frem til de 6 vindervaner, som synes at indtræffe igen og igen i sportsfolkenes historier og giver samtidig en række bud på, hvordan virksomheder og mennesker i almindelige kan bruge sportsfolkenes mindset til at vinde i deres verden.

Bogtype: Lydbog fysisk, Udgivelsesår: 2010, Udgave: 1

Forlaget Turbulenz / ISBN 9788792550231

Beskrivelse: Med bestselleren En vinders DNA serverer coach og forfatter Rasmus Ankersen successtrategien bag de 24 bedste danske sportsfolk – det hele kogt ned til 6 letforståelige vaner, som kan inspirere erhvervsledere, coaches, lærere eller studerende til at træde i karakter og blive vindere.

Bogtype: Paperback, Udgivelsesår: 2007, Udgave: 1

Turbulenz / ISBN 9788799191802

Beskrivelse: Hvad skal der til for at vinde? Det er det spørgsmål, som bogen En vinders DNA svarer på.

Med afsæt i interviews med Danmarks 24 absolut bedste danske sportsfolk, blandt andre Tom Kristensen, Peter Gade, Caroline Wozniacki, og Michael Rasmussen, beskriver den de 6 vaner, som synes at være tydelige mønstre i vindernes vej mod toppen.

De 6 vaner er universale principper for at lykkes, uanset om det er i parforholdet, på jobbet eller med sundheden.

At vinde handler nemlig om meget mere end at blive nummer 1. At have succes er at lykkes med det, der er vigtigt for dig - at lykkes er at være en vinder. Forstår du og mestrer de 6 vaner, er det min pointe, at du vil være i stand til at skabe de resultater, du ønsker i dit liv - og på samme tid få rejsen derhen til at føles spændende, udviklende og hele sliddet værd. Det er forskellen, der gør forskellen.

De 6 vaner:
1. Tænk stort
2. Tro på dig selv
3. Dans med frygten
4. Tag det fulde ansvar
5. Betal prisen
6. Gør rejsen til målet