Vil du annoncere på Bogpriser.dk, skriv til os her
Bogen “Du har rørt ved mit hjerte” af Johannes Møllehave;Gösta Pettersson;

Du har rørt ved mit hjerte

af Johannes Møllehave; Gösta Pettersson

Bogtype: Hardback, Udgivelsesår: 2005, Udgave: 1

Politiken / ISBN 9788756773720

Beskrivelse: Karen Thisted har tilbragt en uge i Venedig sammen med forfatteren Johannes Møllehave og hjertelægen Gösta Pettersson. Resultatet af deres døgnlange samtaler er denne bog.

Du har rørt ved mit hjerte. Møllehaves hjerte har været ude for lidt af hvert. Når man ser bort fra, at det har givet, og også fået, i tonsvis af kærlighed, så har det også været lige ved at give op. Møllehave er selv 100 procent overbevist om, at ud over Vor Herre, så findes der én mand, der er skyld i, at det stadig banker af livets lyst. Det er den svenske hjertekirurg Gösta Pettersson, der opererede Møllehave for år tilbage. Operationen førte til et usædvaligt venskab mellem de to mænd.

Møllehave og Pettersson ser begge hjertet som det væsentlige i livet, et billede på kærlighed, venskab, sygdom og død. Det er alle tiders mest brugte symbol i kunst og litteratur, og bo-gen er fyldt med citater om hjertet.

´Gösta Pettersson siger, at nok har han rørt ved Møllehaves hjerte, men Møllehave har så sandelig også rørt ved hans, for han har lært ham, at der altid findes et lys i mørket´.

Du har rørt ved mit hjerte er humoristisk, alvorlig og klog på livet - oplagt lystlæsning for alle med noget på hjerte.