Vil du annoncere på Bogpriser.dk, skriv til os her
Bogen “Du er ikke alene” af Chris MacDonald; Bogen “Du er ikke alene” af Chris MacDonald; Bogen “Du er ikke alene” af Chris Macdonald

Du er ikke alene

af Chris MacDonald

Bogtype: Hardback, Udgivelsesår: 2011, Udgave: 1

Forlaget Turbulenz / ISBN 9788792550286

Beskrivelse:

DU ER IKKE ALENE begynder den skæbnesvangre aften, hvor Chris MacDonald får beskeden om, at hans far har kræft.

Den aften gik far og søn ind i deres sidste år sammen. Det skulle blive det sværeste år i Chris MacDonald’s liv. Den tid, hvor han sagde farvel til sin far, og tiden, hvor de to fik en sidste chance for at tale ud og dele det, de havde lært.

Det giver ærlige tilbageblik på barndommens frygt og mobningen i skolen. På ungdommens vilde år og problemer med alkohol, som både far og søn sloges med. Og på voksenlivets rejse til Danmark og turen tværs over Amerika på cykel i verdens hårdeste sportsbegivenhed. Humoristiske anekdoter om livets nederlag og sejre. Rå historier om frygt og sorg, og afsked og død.

DU ER IKKE ALENE er en stærk beretning om at finde styrke i hinanden i de sværeste tider. Og det er en historie om at mærke, at selv, når vi føler os allermest sårbare og utrygge, behøver vi ikke være alene.

Bogtype: Paperback, Udgivelsesår: 2012, Udgave: 2

Forlaget Turbulenz / ISBN 9788792910165

Beskrivelse: DU ER IKKE ALENE er Chris MacDonalds livsbekræftende historie om at værdsætte og udforske livet. En historie om, hvor vi kan finde styrke, når det er sværest. Og om den dybe betydning, ord og tanker kan have i de mørke og lyse stunder i livet. 


I bogen fortæller Chris MacDonald, hvordan han selv har tacklet og håndteret nogle af livets største udfordringer: Farens kræftsygdom og kampen for helbredet, den barske mobning i skolen, kampen mod destruktive vaner, hans færd over Amerika på cykel i en af verdens hårdeste sportsbegivenheder, og hele hans vej til Danmark, hvor han i dag betragtes som en af de førende eksperter inden for kost og motion. 

DU ER IKKE ALENE er en lærerig bog om personlig udvikling baseret på Chris MacDonalds erfaringer fra sit eget liv. 

Bogtype: Ukendt bogtype, Udgivelsesår: 1900

Ukendt Forlag / ISBN 9788799645008

Beskrivelse: