Vil du annoncere på Bogpriser.dk, skriv til os her
Bogen “Drengen, der elskede MGP” af Tomas Lagermand Lundme Bogen “Drengen, der elskede MGP” af Tomas Lagermand Lundme

Drengen, der elskede MGP

af Tomas Lagermand Lundme

Forhandlere af bogen “Drengen, der elskede MGP”

Boghandel Total
kr. 60,70 Vis
kr. 65,95 Vis
kr. 73,00 Vis

Bogtype: E-bog, Udgivelsesår: 2014

Lindhardt og Ringhof / ISBN 9788711330739

Beskrivelse: Ny bog i letlæsningsserien De stribede af multikunstneren Tomas Lagerman Lundme.

Historien handler om Tobias, som elsker at lege MGP. Han elsker at klæde sig ud, synge og danse og give den gas - i baghaven! For han er godt klar over, at det åbenbart ikke er noget, man gør ude på vejen eller i skolen. Heldigvis har han en god ven, Anita, som også elsker at lege MGP og være sammen med Tobias - i hvert fald i baghaven, og kun hvis hendes storesøster eller storesøsterens kæreste ikke ser dem.

Historien handler om at turde stå ved den, man er, og et venskab, der bliver sat på prøve.

Tomas Lagerman Lundme (f. 1973) er en sand mulitkunstner uddannet fra både Gøglerskolen, Forfatterskolen og Kunstakademiet. Han ernærer sig både som radiovært, dramatiker, billedkunstner og forfatter. Modtog i 2013 Statens Kunstfonds 3-årige arbejdslegat.

Bogen illustreres med sødme og glade farver af Mette-Kirstine Bak.

Forhandlere af bogen “Drengen, der elskede MGP”

Boghandel Total
kr. 7,90 Vis
kr. 10,95 Vis
kr. 10,00 Vis

Bogtype: Lydbog download, Udgivelsesår: 2020

SAGA Egmont / ISBN 9788726474442

Beskrivelse: Anita elsker at lege med Tobias i baghaven. Det er sådan et sted, hvor man må alt. I skolen er det noget helt andet. Der gider Anita ikke lege med Tobias, for pludselig midt i spisefrikvarteret står han oppe på bordet mellem alle madpakkerne og synger. For Tobias elsker MGP! Tomas Lagermand Lundme (f. 1973) er uddannet på Forfatterskolen og Det Kongelige Danske Akademi. Han skriver dramatik, lyrik, børnebøger og romaner for unge og voksne og arbejder derudover med maleri, tegning, grafik, film og keramik. Siden sin debut med romanen "Forhud" i 1998 har han udgivet en lang række bøger, blandt andet "Amager halshug" og "Alt er mit".