Vil du annoncere på Bogpriser.dk, skriv til os her
Bogen “Depression” af Jes Gerlach;

Depression

af Jes Gerlach

Bogtype: Paperback, Udgivelsesår: 2006, Udgave: 1

Psykiatrifonden / ISBN 9788790420482

Beskrivelse: Depression kan være en af de mest ubehagelige og belastende sygdomme, man kan tænke sig, og den kan have meget store omkostninger - både for den enkelte og familien, for erhvervslivet og samfundet. Mere end 200.000 danskere er til enhver tid deprimerede.

Bogen indeholder den nyeste viden om depression - om symptomer, årsager, forebyggelse og behandling. Bogens hensigt er at ruste mennesker til at handle hurtigt og målrettet, hvis depressionen viser sig - hos sig selv, et familiemedlem, en kollega, en nabo, en klient eller patient.

Depression viser sig på mange måder, og bogen beskriver bl.a. de særlige forhold hos børn og hos ældre, relationen mellem stress, depression og arbejdsliv, samt hvad man som pårørende kan gøre, hvis et familiemedlem langsomt mister livsgnisten. I bogen beskrives også de mange former for behandling, der er til rådighed i dag.

Bogen giver viden og anviser handlemuligheder til den deprimerede og de pårørende, så de kan have en solid baggrund til at til henvende sig til lægen, når depressionen viser sig. For med den rette behandling kan depression i dag i vidt omfang forebygges og helbredes.

Bogen er skrevet af en række eksperter på depressionsområdet, og den henvender sig til mennesker med depression, pårørende, læger, psykologer, sygeplejersker, ansatte i social- eller sundhedsvæsenet, og til andre, der er interesseret i at vide mere om en af de mest udbredte psykiske sygdomme.