Vil du annoncere på Bogpriser.dk, skriv til os her
Bogen “Den seje finte” af Jørn Jensen Bogen “Den seje finte” af Jørn Jensen Bogen “Den seje finte” af Jørn Jensen

Den seje finte

af Jørn Jensen

Forhandlere af bogen “Den seje finte”

Boghandel Total
kr. 26,60 Vis
kr. 29,95 Vis
kr. 29,95 Vis
kr. 31,00 Vis

Bogtype: Lydbog download, Udgivelsesår: 2017

Lindhardt og Ringhof / ISBN 9788711668054

Beskrivelse: Det årlige indendørs fodboldstævne er blevet aflyst, men børnene tager straks selv affære og sørger for, at stævnet bliver til noget alligevel. Jeppe øver en finte og håber, at han kan komme til at bruge den i turneringen.

4. del af Vi vil vinde!

OM FORFATTEREN
Jørn Jensen, født 1946, yderst produktiv og prisbelønnet børnebogsforfatter, uddannet guldsmed og lærer. I sin tid som skolelærer mødte Jørn Jensen mange børn med læsevanskeligheder og fandt, at der var mangel på læsemateriale til de små nye læsere, der kunne vække ægte læseglæde. Hans tanke var, at læseglæde og indlæring går hånd i hånd, og at kun den gode historie og appetitlige bog kan fange børnenes interesse, og derfor gik han selv i gang med at skrive. Han står nu bag flere hundrede letlæselige bøger til børn, hvoraf især genrer som mystik og gys skal fremhæves. Alle hans bøger er illustrerede.

Forhandlere af bogen “Den seje finte”

Boghandel Total
kr. 26,60 Vis
kr. 29,95 Vis
kr. 31,00 Vis

Bogtype: E-bog, Udgivelsesår: 2016

Lindhardt og Ringhof / ISBN 9788711712528

Beskrivelse: Jeppe træner med Louise.

Han øver en svær finte.

De skal til stævne i morgen, og der vil han lave den.

Den må bare ikke kikse, så bliver de sure på ham.Serie:

Klar til Kamp!

Nye tricks

Vi vil vinde!

Den seje finteJørn Jensen, født 1946, yderst produktiv og prisbelønnet børnebogsforfatter, uddannet guldsmed og lærer. I sin tid som skolelærer mødte Jørn Jensen mange børn med læsevanskeligheder og fandt, at der var mangel på læsemateriale til de små nye læsere, der kunne vække ægte læseglæde. Hans tanke var, at læseglæde og indlæring går hånd i hånd, og at kun den gode historie og appetitlige bog kan fange børnenes interesse, og derfor gik han selv i gang med at skrive. Han står nu bag flere hundrede letlæselige bøger til børn, hvoraf især genrer som mystik og gys skal fremhæves. Alle hans bøger er illustrerede.

Forhandlere af bogen “Den seje finte”

Boghandel Total
kr. 75,00 Vis
kr. 79,95 Vis
kr. 89,00 Vis

Bogtype: E-bog, Udgivelsesår: 2009, Udgave: 1. ebogsudgave

Alinea / ISBN 9788723034281

Beskrivelse: PS er letlæsningsserien til børn fra 8 år, der er kommet i gang med læsningen. Serien byder på fantasy, spænding, humor, uhygge, venskab og kærlighed. Bøgerne er læsepædagogisk bearbejdet med farveillustrationer. Lix 7-14.