Vil du annoncere på Bogpriser.dk, skriv til os her
Bogen “Coaching forskning” af Ole Michael Spaten Bogen “Coaching forskning ” af Ole Michael Spaten Bogen “Coaching forskning” af Ole Michael Spaten;

Coaching forskning

af Ole Michael Spaten

Forhandlere af bogen “Coaching forskning”

Boghandel Total
kr. 69,40 Vis
kr. 73,95 Vis
kr. 79,95 Vis
kr. 83,00 Vis

Bogtype: E-bog, Udgivelsesår: 2011, Udgave: 1. udgave

Aalborg Universitetsforlag / ISBN 9788771120011

Beskrivelse: På verdensplan findes i alt blot tretten publicerede eksperimentelle studier samt kun et dansk design, som i efteråret 2010 blev afsluttet på psykologistudiet, Aalborg Universitet. Det er især sådanne studier, som grundlæggende kan afdække hvad coaching egentlig har af nytteværdi og om de mange coaching lovprisende bøger og artikler holder hvad de lover. Publikationen fremstiller de seneste tyve års forskning, som på sin side frembringer tiltrængt viden vedrørende virkningen af coaching psykologiske interventioner indenfor f.eks. ledercoaching, livscoaching, og sundhedscoaching og i forhold til forskellige grupper som ældre, studerende, ledere, sundhedspersonale og mange flere. Hvad forskningen viser af tendenser, fællestræk og modsætninger fremstilles i bogen med henblik på at kvalificere diskussionen af coaching og interventionsstudier. Afslutningsvist peges på perspektiver for fremtidig coaching psykologisk forskning.

Forhandlere af bogen “Coaching forskning ”

Boghandel Total
kr. 69,40 Vis
kr. 73,95 Vis
kr. 74,95 Vis
kr. 83,00 Vis

Bogtype: E-bog, Udgivelsesår: 2017

Aalborg Universitetsforlag / ISBN 9788771128840

Beskrivelse: På verdensplan findes i alt blot tretten publicerede eksperimentelle studier samt kun et dansk design, som i efteråret 2010 blev afsluttet på psykologistudiet, Aalborg Universitet. Det er især sådanne studier, som grundlæggende kan afdække hvad coaching egentlig har af nytteværdi og om de mange coaching lovprisende bøger og artikler holder hvad de lover. Publikationen fremstiller de seneste tyve års forskning, som på sin side frem- bringer tiltrængt viden vedrørende virkningen af coaching psykologiske inter- ventioner indenfor f.eks. ledercoaching, livscoaching, og sundhedscoaching og i forhold til forskellige grupper som ældre, studerende, ledere, sundheds- personale og mange flere. Hvad forskningen viser af tendenser, fællestræk og modsætninger fremstilles i bogen med henblik på at kvalificere diskussionen af coaching og interventions- studier. Afslutningsvist peges på perspektiver for fremtidig coaching psykologisk forskning. Det Obelske Familiefond og Institut for Kommunikation og Psykologi ved Institutleder Christian Jantzen støtter den coaching psykologiske forskning på Aalborg Universitet. Bogens forfatter, Ole Michael Spaten Ph.D., leder den coaching psykologiske forskningsenhed på AAU.

Forhandlere af bogen “Coaching forskning”

Boghandel Pris Fragt Fragt 1 Fragt 2 Levering Total
kr. 116,80
Fragt 1: kr. 30,00
Fragt 2: kr. 0,00
Levering: 3-5 dage
kr. 30,00 kr. 0,00 3-5 dage kr. 146,80 Vis
Pris:kr. 116,80 Fragt 1 (i)

Fragt: kr. 30,00
Levering: 3-5 dage
Fragt 2 (i)

Fragt: kr. 0,00
Levering: 3-5 dage

Bogtype: Paperback, Udgivelsesår: 2011, Udgave: 1

Aalborg Universitetsforlag / ISBN 9788773079881

Beskrivelse: På verdensplan findes i alt blot tretten publicerede eksperimentelle studier
samt kun et dansk design, som i efteråret 2010 blev afsluttet på psykologistudiet, Aalborg Universitet.

Det er især sådanne studier, som grundlæggende kan afdække hvad
coaching egentlig har af nytteværdi og om de mange coaching lovprisende
bøger og artikler holder hvad de lover.

Publikationen fremstiller de seneste tyve års forskning, som på sin side frem- bringer tiltrængt viden vedrørende virkningen af coaching psykologiske inter- ventioner indenfor f.eks. ledercoaching, livscoaching, og sundhedscoaching og i forhold til forskellige grupper som ældre, studerende, ledere, sundheds- personale og mange flere. Hvad forskningen viser af tendenser, fællestræk og modsætninger fremstilles i bogen med henblik på at kvalificere diskussionen af coaching og interventions- studier. Afslutningsvist peges på perspektiver for fremtidig coaching psykologisk forskning.

Det Obelske Familiefond og Institut for Kommunikation og Psykologi ved Institutleder Christian Jantzen støtter den coaching psykologiske forskning på Aalborg Universitet. Bogens forfatter, Ole Michael Spaten Ph.D., leder den coaching psykologiske forskningsenhed på AAU.