Vil du annoncere på Bogpriser.dk, skriv til os her
Bogen “Børn i køkkenet” af Helle Brønnum Carlsen;

Børn i køkkenet

af Helle Brønnum Carlsen

Bogtype: Hardback, Udgivelsesår: 2007, Udgave: 1

Aschehoug / ISBN 9788711269367

Beskrivelse: Det er sejt og sjovt at lave mad. Også når man tør prøve noget nyt! Har du måske nogen sinde prøvet at plukke en fasan? Spørger Helle Brønnum Carlsen i sin nye kogebog for store børn.

Helle Brønnum Carlsen har stor succes med sine madlavningskurser for børn under titlen Carlsens Kogeskole. Her bliver børnene undervist og udfordret kulinarisk. Det har resulteret i et væld af velafprøvede opskrifter på spændende mad, som børn ikke bare kan lide, men som de også kan finde ud af at lave - enten selv eller sammen med deres forældre.

Børn i køkkenet er en anderledes og alligevel let tilgængelig kogebog med 70 opskrifter på alt lige fra god dansk mormormad og eksotiske thairetter til madpandekager, supper og salater, smoothies, lagkager og konditorkager, som man kan imponere familie og venner med. Opskrifterne er illustreret med skønne billeder af mad og børn i aktion bag gryder og pander.

Helle Brønnum Carlsen vil med bogen give børn lyst til at gå med i køkkenet, til at eksperimentere og være deres egne smagsdommere og med lidt held overskride deres egne gastronomiske grænser.