Vil du annoncere på Bogpriser.dk, skriv til os her
Bogen “Bliv naturligt gravid” af Charlotte Bech;

Bliv naturligt gravid

af Charlotte Bech

Bogtype: Paperback, Udgivelsesår: 2012, Udgave: 1

Politikens Forlag / ISBN 9788740004090

Beskrivelse:

Bliv naturligt gravid gør dig klar til en sund graviditet, der fører til et sundt barn. Har du svært ved at blive gravid, eller vil du være sikker på at få en sund graviditet, så vil bogens råd øge fertiliteten og sandsynligheden for succes. 

Bogen består af 10 faser, der tilsammen varer mindst 3 måneder. Faserne tager fat i hver sin del af dit liv og giver dig råd og vejleder dig i, hvordan du styrker kroppens celler, væv og organsystem gennem naturlige metoder.  

Alt dette gør dig mere fertil, idet hele kroppen og særligt det frugtbare væv kommer under kærlig behandling. Er du kvinde, bliver din krop klar til at blive befrugtet. Er du mand, bliver din krop klar til at befrugte. 

Rådene bygger dels på vestlig videnskab og dels på det indiske sundhedssystem ayurveda. Du får desuden råd om at tackle de ubalancer og sygdomme, der kan blokere for graviditet.   

Om forfatteren:

Charlotte Bech er læge og forfatter og anvender både traditionel lægevidenskab og Østens årtusinder gamle sundhedssystem ayurveda. Hun er desuden forfatter til Hormoner i balance, Godt og sundt året rundt og Godt og sundt for børn.