Vil du annoncere på Bogpriser.dk, skriv til os her
Bogen “Beth” af Maria Helleberg Bogen “Beth” af Maria Helleberg

Beth

af Maria Helleberg

Forhandlere af bogen “Beth”

Boghandel Total
kr. 41,70 Vis
kr. 45,95 Vis
kr. 49,00 Vis

Bogtype: E-bog, Udgivelsesår: 2017, Udgave: Edition 1

Gyldendal / ISBN 9788702233728

Beskrivelse:

Beth har far og mor og går i børnehave. Hun ønsker sig et marsvin i fødselsdagsgave. Alt er, som det skal være, til hendes mor bliver syg – og forsvinder. Beth får at vide, at hendes mor er død. Men hvad vil det sige? Vender hendes mor aldrig tilbage?

Langsomt skal Beth vænne sig til et nyt liv sammen med far, som gerne vil gøre det rigtige for hende – og sammen med de andre børn i børnehaven, som ikke har oplevet noget lignende. Så Beth går alene ud i verden for at finde sin forsvundne mor.

Det bliver ikke lettere af, at der flytter en engel ind i nabohuset, en engel, som Beths far begynder at se meget til, og som har en lille pige på Beths alder. Det bliver heller ikke spor lettere, da Beth får sit hedeste ønske opfyldt; to små marsvinesøstre. Men måske kan man alligevel klare både marsvin, mødre i himlen og engle på jorden?

Forhandlere af bogen “Beth”

Boghandel Total
kr. 69,00 Vis

Bogtype: E-bog, Udgivelsesår: 2017

Lindhardt og Ringhof / ISBN 9788711490204

Beskrivelse: Beth går i børnehave og ønsker sig et marsvin i fødselsdagsgave. Alt er godt, indtil hendes mor bliver syg – og "dør". Beth ved ikke helt hvad det betyder, men hun ved, at hendes mor er forsvundet, og hun kan ikke helt finde ud af, om hun kommer tilbage.

Far vil gerne gøre alt det rigtige, men han forstår ikke helt, hvordan hun har det. Og henne i børnehaven er der ingen, der har oplevet noget lignende. Så Beth tager alene ud i verden for at lede efter sin forsvundne mor.

Maria Helleberg er født i 1956, og har siden sin debut i 1986 udgivet mere end 80 bøger. Hun er mest kendt for sine romaner for voksne, men hun har også skrevet mange bøger for børn og unge. Hendes historier handler ofte om historiske begivenheder med enten virkelige eller opdigtede personer i hovedrollerne.