Vil du annoncere på Bogpriser.dk, skriv til os her
Bogen “Anakonda-kuppet i Provence” af Erik Pouplier Bogen “Anakonda-kuppet i Provence” af Erik Pouplier

Anakonda-kuppet i Provence

af Erik Pouplier

Forhandlere af bogen “Anakonda-kuppet i Provence”

Boghandel Total
kr. 60,70 Vis
kr. 65,95 Vis
kr. 69,95 Vis
kr. 66,00 Vis

Bogtype: E-bog, Udgivelsesår: 2019

SAGA Egmont / ISBN 9788711648391

Beskrivelse: Så går det atter løs i den provencalske landsby Clos-de-Provence, som Erik Pouplier har gjort kendt og elsket.

Ny i byen og serien er en mærkelig lille mand ved navn Baptiste Papot. Han holder anakonda-slanger i sin have, og han planlægger et røveri af en kostbar gulddjævel og nogle millioner i sorte penge, der opbevares i den lokale banks boksanlæg.

Endnu en gang hvirvles den pigeglade, festlige slagter Gustave Barbaroux ind i de aktuelle drama. Og vi møder selvfølgelig også hans tvære kone, Florianne, samt politichefen Raymond Grely, som drømmer om det store kup, der kan forbedre hans status, og mange flere af byens herlige beboere. Erik Poupliers dameglade slagter Barbaroux fra den provencalske landsby Clos-de-Provence bliver igen og igen midtpunkt for kriminalgåder i Provences ellers så idylliske omgivelser, mens han kæmper for at holde sin umedgørlige kone Florianne nogenlunde tilfreds. Erik Pouplier (f. 1926) har ved siden af sit arbejde som journalist skabt sig et omfattende og mangfoldigt forfatterskab. Mange af Erik Poupliers romaner foregår i Provence i Frankrig, og han har endvidere skrevet flere uformelle og hyggelige guidebøger om regionen baseret på hans mange ferier og ophold der.

Forhandlere af bogen “Anakonda-kuppet i Provence”

Boghandel Total
kr. 60,70 Vis
kr. 65,95 Vis
kr. 66,00 Vis

Bogtype: Lydbog download, Udgivelsesår: 2019

Lindhardt og Ringhof / ISBN 9788711973622

Beskrivelse: Så går det atter løs i den provencalske landsby Clos-de-Provence, som Erik Pouplier har gjort kendt og elsket.Ny i byen og serien er en mærkelig lille mand ved navn Baptiste Papot. Han holder anakonda-slanger i sin have, og han planlægger et røveri af en kostbar gulddjævel og nogle millioner i sorte penge, der opbevares i den lokale banks boksanlæg.Endnu engang hvirvles den pigeglade, festlige slagter Gustave Barbaroux ind i de aktuelle drama. Og vi møder selvfølgelig også hans tvære kone, Florianne, samt politichefen Raymond Grely, som drømmer om det store kup, der kan forbedre hans status, og mange flere af byens herlige beboere. Erik Poupliers dameglade slagter Barbaroux fra den provencalske landsby Clos-de-Provence bliver igen og igen midtpunkt for kriminalgåder i Provences ellers så idylliske omgivelser, mens han kæmper for at holde sin umedgørlige kone Florianne nogenlunde tilfreds. Erik Pouplier (f. 1926) har ved siden af sit arbejde som journalist skabt sig et omfattende og mangfoldigt forfatterskab. Mange af Erik Poupliers romaner foregår i Provence i Frankrig, og han har endvidere skrevet flere uformelle og hyggelige guidebøger om regionen baseret på hans mange ferier og ophold der.