Vil du annoncere på Bogpriser.dk, skriv til os her
Bogen “AKTIV læsning og skrivning på mellemtrinnet” af Birgitte Blomgren;Lene René Nielsen;Lisbeth Haahr Pedersen;Helle Vaabengaard;

AKTIV læsning og skrivning på mellemtrinnet

af Birgitte Blomgren; Lene René Nielsen; Lisbeth Haahr Pedersen; Helle Vaabengaard

Bogtype: Paperback, Udgivelsesår: 2015, Udgave: 1

Dansk Psykologisk Forlag / ISBN 9788777069833

Beskrivelse: AKTIV materialet lærer eleverne at arbejde med teksttyper i både fakta og fiktion gennem læsning, samtale, skrivning samt fysiske aktiviteter. ELEVBOGEN er både en arbejdsbog og en opslagsbog, som kan følge eleven fra 4.-6. klasse. ELEVBOGEN indeholder bl.a. eksempeltekster til samtlige teksttyper samt skriveopgaver og opgaver til læse- og notatteknikker.  

Materialet er inspireret af genrepædagogikken og består udover ELEVBOGEN af en Aktivitetsmappe som indeholder Lærervejledning med teori og kopiforlæg, 10 Plakater, 410 aktivitetskort, AKTIV-spørgsmål m.m. (varenr. 9840-00 / 1.960 kr. ekskl. moms).

AKTIV læsning og skrivning på mellemtrinnet er et materiale, der gør det nemt at planlægge en engagerende læse- og skriveundervisning. AKTIV opfylder folkeskolereformens krav om virkelighedsnær og målstyret undervisning med bevægelse og praktiske læringsformer, som samtidig letter lærerens forberedelsestid.