Vil du annoncere på Bogpriser.dk, skriv til os her
Bogen “Afsked før ankomsten” af Georg Metz Bogen “Afsked før ankomsten” af Georg metz; Bogen “Afsked før ankomsten” af Georg Metz

Afsked før ankomsten

af Georg metz

Forhandlere af bogen “Afsked før ankomsten”

Boghandel Total
kr. 61,30 Vis
kr. 65,95 Vis
kr. 73,00 Vis

Bogtype: E-bog, Udgivelsesår: 2019

SAGA Egmont / ISBN 9788726182989

Beskrivelse: "Han sagde:

– Du overgår dig selv! og tog en slurk af Émilion’en.
Hvad drinksene præsterede så hårdhændet, fulgtes nu op af den blidere vin, hvis varme bredte sig nedefter i kroppen; satte sig som et svagt tryk øverst i næsen og gjorde tankerne mere springende, det måtte han erkende.
Og han forstod, igen i en sær tankekobling uden stabil retning og grundlag, at hun havde et eller andet kørende uden for deres fællesskab; han vidste ikke hvad og spørge turde han ikke, da de levede i dette åbne samliv uden at kontrollere, hvad de hver især gik og foretog sig.
– Spis nu! sagde hun. Jeg står jo ikke og slider i det i timevis for at du bare skal kræve den og ikke spise noget. Spis nu. Og tag nogle flere kartofler!"

I novellerne fra Georg Metz er vi med, når ganske almindelige mennesker får deres ganske almindelige liv afbrudt af noget uventet. Når for eksempel en ægtemand opdager en uforklarlig aftale i sin kones kalender, eller når venner kommer til at diskutere lidt for ærligt på den anden side af et folketingsvalg, så er Georg Metz klar til at portrættere dem med sin nuancerede og følsomme pen. Georg Metz (født 22. december 1945) er en prisbelønnet dansk journalist, redaktør, kommentator, forfatter og foredragsholder. Georg Metz har en lang journalistisk karriere bag sig, hvor han blandt andet har været vært på TV-Avisen på DR og chefredaktør på Dagbladet Information.

Forhandlere af bogen “Afsked før ankomsten”

Boghandel Pris Fragt Fragt 1 Fragt 2 Levering Total
kr. 189,95
Fragt 1: kr. 0,00
Fragt 2: kr. 0,00
Levering: 1-2 dage
kr. 0,00 kr. 0,00 1-2 dage kr. 189,95 Vis
Pris:kr. 189,95 Fragt 1 (i)

Fragt: kr. 0,00
Levering: 1-2 dage
Fragt 2 (i)

Fragt: kr. 0,00
Levering: 1-2 dage

Bogtype: Paperback, Udgivelsesår: 2010, Udgave: 1

People's Press / ISBN 9788770557481

Beskrivelse: Hvad enten det foregår i et sommerhus i øsende regn, hvor manden opdager noget i hendes kalender, han ikke skulle have set, eller hos mændene i det stedlige byggemarked, hvor alt er som det plejer, foregår alting foruroligende og ubønhørligt lige neden under de øvre hverdagsagtige lag. De gode viljer ligger så snublende nær forræderiet, at det ofte er svært at skelne det imødekommende fra fjendskabet. Derfor gælder det med alle midler om at skaffe sig overblik, om man så skal aflytte telefonerne ... Om dette og meget mere i følsom fortid og hudløs nutid handler den nye novellesamling af Georg Metz, der er den første fra hans hånd siden succesen Den nye folkets tid fra 2004.

Forhandlere af bogen “Afsked før ankomsten”

Boghandel Total
kr. 93,10 Vis
kr. 98,95 Vis
kr. 100,00 Vis

Bogtype: E-bog, Udgivelsesår: 2012, Udgave: Version 1

People'sPress / ISBN 9788771088380

Beskrivelse: Hvad enten det foregår i et sommerhus i øsende regn, hvor manden opdager noget i hendes kalender, han ikke skulle have set, eller i venners lag i dagene efter et folketingsvalg, foregår alting ubønhørligt lige under de øvre hverdagsagtige lag. De gode viljer ligger så snublende nær forræderiet, og idyllen så tæt på ophøret, at det ofte er svært at skelne. Om dette og meget mere i følsom fortid og hudløs nutid handler de nye noveller af Georg Metz.