Vil du annoncere på Bogpriser.dk, skriv til os her
Bogen “Adfærdsproblemer i vuggestuen og børnehaven” af Bo Hejlskov Elvén;David Edfelt Bogen “Adfærdsproblemer i vuggestuen og børnehaven ” af Bo Hejlskov Elvén;David Edfelt

Adfærdsproblemer i vuggestuen og børnehaven

af Bo Hejlskov Elvén; David Edfelt

Forhandlere af bogen “Adfærdsproblemer i vuggestuen og børnehaven”

Boghandel Total
kr. 239,95 Vis
kr. 264,00 Vis

Bogtype: E-bog, Udgivelsesår: 2018

Dansk Psykologisk Forlag / ISBN 9788771586237

Beskrivelse: Uro og konflikter er hverdag i mange vuggestuer og børnehaver, og personalet bruger meget tid på konfliktløsning og på at skabe ro. Denne bog viser, hvordan personalet kan tænke og handle i mødet med barnet i en række konfliktfyldte situationer. Metoderne bygger på en low arousal-tilgang til det pædagogiske arbejde og handler blandt andet om at tilpasse krav og håndtere konflikter. Forfatterne tager udgangspunkt i eksempler fra hverdagen i vuggestuer og børnehaver og kobler dem til forskningen. Ud fra 17 praktiske principper giver bogen viden om, hvad konflikter er, hvorfor de opstår, og hvordan man som pædagog kan forebygge eller løse dem i hverdagen - trin for trin. Bogen opfordrer også personalet til at tage ansvar for de problemer og konflikter, der står i vejen for de voksnes arbejde og for børnenes trivsel, udvikling og læring. Bogen henvender sig til pædagoger, ledere og øvrigt personale i vuggestuer og børnehaver samt andre, der arbejder med og er tæt på små børn.

Forhandlere af bogen “Adfærdsproblemer i vuggestuen og børnehaven ”

Boghandel Total
kr. 211,80 Vis
kr. 213,95 Vis
kr. 245,00 Vis

Bogtype: E-bog, Udgivelsesår: 2017

Dansk Psykologisk Forlag A/S / ISBN 9788771855586

Beskrivelse: Uro og konflikter er hverdag i mange vuggestuer og børnehaver, og personalet bruger meget tid på konfliktløsning og på at skabe ro. Denne bog viser, hvordan personalet kan tænke og handle i mødet med barnet i en række konfliktfyldte situationer. Metoderne bygger på en low arousal-tilgang til det pædagogiske arbejde og handler blandt andet om at tilpasse krav og håndtere konflikter. Forfatterne tager udgangspunkt i eksempler fra hverdagen i vuggestuer og børnehaver og kobler dem til forskningen. Ud fra 17 praktiske principper giver bogen viden om, hvad konflikter er, hvorfor de opstår, og hvordan man som pædagog kan forebygge eller løse dem i hverdagen – trin for trin. Bogen opfordrer også personalet til at tage ansvar for de problemer og konflikter, der står i vejen for de voksnes arbejde og for børnenes trivsel, udvikling og læring. Bogen henvender sig til pædagoger, ledere og øvrigt personale i vuggestuer og børnehaver samt andre, der arbejder med og er tæt på små børn.