Vil du annoncere på Bogpriser.dk, skriv til os her
Bogen “Aben Anton i Zoologisk have (svær udgave)” af Jørn Jensen Bogen “Aben Anton i Zoologisk have (svær udgave)” af Jørn jensen

Aben Anton i Zoologisk have (svær udgave)

af Jørn Jensen

Forhandlere af bogen “Aben Anton i Zoologisk have (svær udgave)”

Boghandel Total
kr. 25,80 Vis
kr. 28,95 Vis
kr. 30,00 Vis

Bogtype: E-bog, Udgivelsesår: 2016

Lindhardt og Ringhof / ISBN 9788711712023

Beskrivelse: Aben Anton elsker at hjælpe dyrepasser Alfred med at fodre de andre dyr. Men der meget at holde styr på, for alle dyrene skal have hver sin mad og kan ikke bare spise det samme."Aben Anton i Zoo" er fint illustreret i farver.

Jørn Jensen, født 1946, yderst produktiv og prisbelønnet børnebogsforfatter, uddannet guldsmed og lærer. I sin tid som skolelærer mødte Jørn Jensen mange børn med læsevanskeligheder og fandt, at der var mangel på læsemateriale til de små nye læsere, der kunne vække ægte læseglæde. Hans tanke var, at læseglæde og indlæring går hånd i hånd, og at kun den gode historie og appetitlige bog kan fange børnenes interesse, og derfor gik han selv i gang med at skrive. Han står nu bag flere hundrede letlæselige bøger til børn, hvoraf især genrer som mystik og gys skal fremhæves. Alle hans bøger er illustrerede.

Forhandlere af bogen “Aben Anton i Zoologisk have (svær udgave)”

Boghandel Total
kr. 40,30 Vis
kr. 43,95 Vis
kr. 49,00 Vis

Bogtype: E-bog, Udgivelsesår: 2009, Udgave: 1. ebogsudgave

Alinea / ISBN 9788723034939

Beskrivelse: Anton hjælper dyrepasseren, Alfred, med at fodre løven, bjørnen og de andre dyr. Men Anton kan ikke rigtig huske hvad de forskellige dyr spiser.