Vil du annoncere på Bogpriser.dk, skriv til os her
Bogen “1001 album du skal høre før du dør” af Robert Dimery;

1001 album du skal høre før du dør

af Robert Dimery

Bogtype: Paperback, Udgivelsesår: 2008, Udgave: 1

Politikens forlag / ISBN 9788756786584

Beskrivelse: Den ultimative albumguide for alle musikelskere.

»Vi danser, kører i bil, diskuterer, græder, griner og elsker til albums. Musikken trænger ind i vores liv og vores sjæle . Albums med Eddie Cochran, Fats Domino, James Brown, David Bowie, Led Zeppelin, Funkadelic eller Nine Inch Nails havde og har appel til forskellige mennesker og ender med at betyde meget for dem. ´Different strokes for different folks´, som Sly Stones sang på et album tilbage i 1973.«
- Fra forordet af Michael Lydon, stiftende redaktør på Rolling Stone

Dette er intet mindre end den ultimative guide til de sidste 50 års bedste album udvalgt af 90 internationale musikkritikere. Vi starter med 1950´ernes rock´n´roll og føres sikkert gennem alle genrer fra jazz, soul, disco, funk, punk, pop, hiphop og elektronisk musik frem til nutidens hybrid af musikgenrer.

Der er inspirerende portrætter af de bedste bands og solister fra Frank Sinatra til Radiohead. Læs om deres musikalske udtryk, covere, hits og skæve historier på og uden for scenen.

Jan Sneum, forfatter til Politikens Rockleksikon, har været konsulent på den danske udgave og har suppleret bogen med 18 danske album.